Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Vali Lazăr are COVID-19, dar e cu familia la munte, deși DSP i-a impus să rămână acasă!

Vali Lazăr are COVID-19, dar e cu familia la munte, deși DSP i-a impus să rămână acasă!Valentin Lazăr (30 de ani) este unul dintre jucătorii lui Dinamo care este bolnav de COVID-19 și este obligat să stea în izolare. Numele lui a fost confirmat încă de pe 16 iulie de oficialii clubului din „Ștefan cel Mare”.

La solicitarea LPF, DSP va efectua mâine o anchetă pentru a stabili dacă Vali Lazăr a respectat sau nu regulile carantinei la domiciliu. În cazul în care se va descoperi că a încălcat acordul, mijlocașul lui Dinamo va fi transportat cu ambulanța într-un centru de carantină, unde va fi izolat timp de 14 zile și va fi nevoit să suporte toate cheltuielile.

La scurt timp după apariția materialului, Vali Lazăr i-a răspuns pe Whats App unuia dintre jurnaliștii  care-l contactaseră: „Te salut! Acum am ieșit cu oile în vârful muntelui și am și acoperire! Suntem bine și îți mulțumesc că te interesează starea de sănătate a familiei mele”. 

Surse apropiate clubului au afirmat pentru GSP faptul că Vali Lazăr le-a transmis celor de la Dinamo că nu se va mai prezenta la antrenamentele echipei atunci când acestea vor fi reluate. 
Motivul? Acesta are o contră cu oficialii echipei, după ce îmbolnăvirile din cadrul echipei au fost puse în cârca lui. În spațiul public a ajuns zvonul conform căruia Lazăr s-ar fi infectat de la Ștefan Bărboianu, unul dintre cei 6 fotbaliști de la Petrolul Ploiești care au fost confirmați cu COVID-19. Fundașul „lupilor” e nașul de cununie al lui Lazăr.
De asemenea, apropiați ai familiei susțin că în perioada pandemiei, familia Lazăr a închiriat o casă la munte și că pozele publicate în aceste zile ar fi făcute în zona respectivă, adiacentă proprietății.

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a reacționat pentru GSP.ro după apariția imaginilor cu Vali Lazăr. 
„Vom face o investigație în urma dezvăluirilor apărute în Gazeta Sporturilor. Sunt convins că vom primi explicații rezonabile din partea oficialilor clubului. Pentru a înlătura orice dubiu în privința valabilității testelor, analizăm posibilitatea testării IGG pentru a verifica prezența anticorpilor. Nu cred că riscă nimeni în astfel de vremuri. 


Am încredere în responsabilitatea medicilor români și a clinicilor care efectuează testările. Vă asigur din nou că în sezonul următor vom fi mult mai stricți. Un caz de COVID-19 va însemna meci pierdut cu 3-0. Asta dacă vrem să terminăm competiția pe teren", a spus oficialul Ligii.


După publicarea materialului, Ioana, soția lui Lazăr, a postat pe Instagram un mesaj cu accente vulgare. 
„Avem o proprietate în munți! Nu am voie să îmi petrec izolarea la adresa la care am informat DSP-ul? Trebuie să vă informă pe voi și când ne c***m (n.r. a folosit trei emoticoane). Avem un proces pe rol, o să-l avem și pe al doilea” , a fost mesajul scris de Ioana, distribuit și de Lazăr.Pe 22 iulie, Direcția de Sănătate Publică a județului Ilfov a trimis o informare oficială către Dinamo, prin care anunța că toți jucătorii și staff-ul echipei trebuie să stea în izolare acasă, timp de 14 zile, indiferent dacă aceștia sunt pozitivi sau negativi. 
Se pare că Vali Lazar, împreună cu soția Ioana, ar fi părăsit însă domiciliul din București și ar fi plecat într-o escapadă în natură. Lazăr și soția lui au postat sâmbătă, pe Instastory, mai multe fotografii în care apăreau la o fermă, împreună cu băiețelul și fetița lor. Nu este pentru prima dată când s-a întâmplat asta, cei doi postând și zilele trecute imagini de la munte.sursa: gsp.ro


Comentarii