Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Vali Lazăr are COVID-19, dar e cu familia la munte, deși DSP i-a impus să rămână acasă!





Vali Lazăr are COVID-19, dar e cu familia la munte, deși DSP i-a impus să rămână acasă!



Valentin Lazăr (30 de ani) este unul dintre jucătorii lui Dinamo care este bolnav de COVID-19 și este obligat să stea în izolare. Numele lui a fost confirmat încă de pe 16 iulie de oficialii clubului din „Ștefan cel Mare”.

La solicitarea LPF, DSP va efectua mâine o anchetă pentru a stabili dacă Vali Lazăr a respectat sau nu regulile carantinei la domiciliu. În cazul în care se va descoperi că a încălcat acordul, mijlocașul lui Dinamo va fi transportat cu ambulanța într-un centru de carantină, unde va fi izolat timp de 14 zile și va fi nevoit să suporte toate cheltuielile.

La scurt timp după apariția materialului, Vali Lazăr i-a răspuns pe Whats App unuia dintre jurnaliștii  care-l contactaseră: „Te salut! Acum am ieșit cu oile în vârful muntelui și am și acoperire! Suntem bine și îți mulțumesc că te interesează starea de sănătate a familiei mele”. 

Surse apropiate clubului au afirmat pentru GSP faptul că Vali Lazăr le-a transmis celor de la Dinamo că nu se va mai prezenta la antrenamentele echipei atunci când acestea vor fi reluate. 
Motivul? Acesta are o contră cu oficialii echipei, după ce îmbolnăvirile din cadrul echipei au fost puse în cârca lui. În spațiul public a ajuns zvonul conform căruia Lazăr s-ar fi infectat de la Ștefan Bărboianu, unul dintre cei 6 fotbaliști de la Petrolul Ploiești care au fost confirmați cu COVID-19. Fundașul „lupilor” e nașul de cununie al lui Lazăr.
De asemenea, apropiați ai familiei susțin că în perioada pandemiei, familia Lazăr a închiriat o casă la munte și că pozele publicate în aceste zile ar fi făcute în zona respectivă, adiacentă proprietății.

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a reacționat pentru GSP.ro după apariția imaginilor cu Vali Lazăr. 
„Vom face o investigație în urma dezvăluirilor apărute în Gazeta Sporturilor. Sunt convins că vom primi explicații rezonabile din partea oficialilor clubului. Pentru a înlătura orice dubiu în privința valabilității testelor, analizăm posibilitatea testării IGG pentru a verifica prezența anticorpilor. Nu cred că riscă nimeni în astfel de vremuri. 


Am încredere în responsabilitatea medicilor români și a clinicilor care efectuează testările. Vă asigur din nou că în sezonul următor vom fi mult mai stricți. Un caz de COVID-19 va însemna meci pierdut cu 3-0. Asta dacă vrem să terminăm competiția pe teren", a spus oficialul Ligii.


După publicarea materialului, Ioana, soția lui Lazăr, a postat pe Instagram un mesaj cu accente vulgare. 
„Avem o proprietate în munți! Nu am voie să îmi petrec izolarea la adresa la care am informat DSP-ul? Trebuie să vă informă pe voi și când ne c***m (n.r. a folosit trei emoticoane). Avem un proces pe rol, o să-l avem și pe al doilea” , a fost mesajul scris de Ioana, distribuit și de Lazăr.



Pe 22 iulie, Direcția de Sănătate Publică a județului Ilfov a trimis o informare oficială către Dinamo, prin care anunța că toți jucătorii și staff-ul echipei trebuie să stea în izolare acasă, timp de 14 zile, indiferent dacă aceștia sunt pozitivi sau negativi. 
Se pare că Vali Lazar, împreună cu soția Ioana, ar fi părăsit însă domiciliul din București și ar fi plecat într-o escapadă în natură. Lazăr și soția lui au postat sâmbătă, pe Instastory, mai multe fotografii în care apăreau la o fermă, împreună cu băiețelul și fetița lor. Nu este pentru prima dată când s-a întâmplat asta, cei doi postând și zilele trecute imagini de la munte.



sursa: gsp.ro


Comentarii