Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cum se simte Diego FabbriniCum se simte Diego FabbriniDiego Fabbrini este pe lista jucătorilor infectați cu coronavirus de la Dinamo. Marius Croitoru, antrenorul Botoșaniului, spune că a vorbit cu italianul despre starea sa de sănătate.


Fabbini a acuzat dureri de cap, susține antrenorul echipei care a obținut recent calificarea în preliminariile Europa League:
Marius Croitoru: ”Fabbrini a avut niște dureri incredibile de cap”


”Credeți-mă, am vorbit cu Fabbrini și a avut niște dureri incredibile de cap. Azi a avut testul negativ, peste două zile a ieșit pozitiv. Sunt lucruri pe care nu le putem controla. După terminarea ultimului meci, la două săptămâni suntem nevoiți să începem alt campionat. Le doresc celor care suferă să se însănătoșire cât mai rapidă”, a spus Croitoru, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.
sursa: digisport.ro
sursa foto: gsp.rocum-se-simte-diego-fabbrini

Comentarii