Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cum se simte Diego Fabbrini



Cum se simte Diego Fabbrini



Diego Fabbrini este pe lista jucătorilor infectați cu coronavirus de la Dinamo. Marius Croitoru, antrenorul Botoșaniului, spune că a vorbit cu italianul despre starea sa de sănătate.


Fabbini a acuzat dureri de cap, susține antrenorul echipei care a obținut recent calificarea în preliminariile Europa League:
Marius Croitoru: ”Fabbrini a avut niște dureri incredibile de cap”


”Credeți-mă, am vorbit cu Fabbrini și a avut niște dureri incredibile de cap. Azi a avut testul negativ, peste două zile a ieșit pozitiv. Sunt lucruri pe care nu le putem controla. După terminarea ultimului meci, la două săptămâni suntem nevoiți să începem alt campionat. Le doresc celor care suferă să se însănătoșire cât mai rapidă”, a spus Croitoru, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.




sursa: digisport.ro
sursa foto: gsp.ro



cum-se-simte-diego-fabbrini

Comentarii