Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


VIDEO | Dinamo pare cea mai ghinionistă echipă din lume în acest moment

 

 
Dinamo pare cea mai ghinionistă echipă din lume în acest moment
Dinamo pare cea mai ghinionistă echipă din lume în acest moment. În Ştefan cel Mare e focar de coroanvirus, iar rezultatele echipei sunt mai proaste ca niciodată. Împreună, aceşti doi factori negativi sunt pe cale să ducă la prima retrogradare din istoria roş-albilor. O astfel de contraperformanţă i-ar putea face să dea înapoi pe spaniolii care vor să cumpere clubul.Dinamo şi FCSB sunt singurele echipe din Liga 1 care nu au retrogradat niciodată. Situaţia se poate schimba însă la finalul acestui sezon, sezon în care „câinii roşii” sunt loviţi din toate direcţiile. Cu 21 de cazuri de coroanvirus depistate în plină pandemie, echipa lui Gheorghe Mulţescu e penultima în clasamentul din play-out-ul Ligii 1.


Roş-albii au 21 de puncte, cu două mai puţine decât Poli Iaşi, echipă aflată pe loc de baraj şi cu şapte mai puţine decât Hermannstadt. Avantajul lui Dinamo este că mai are de jucat patru restanţe, dar marea dilemă este când şi dacă va reuşi să joace aceste meciuri.


Cumulate, toate aceste lucruri duc spre un scenariu sumbru în Ştefan cel Mare şi anume retrogradarea. În cazul în care se va întâmpla acest lucru, şansele ca echipa lui Mulţescu să ajungă pe mâinile investitorilor spanioli se diminuează considerabil.

 
„Acum nu ştiu dacă la Divizia B îi mai interesează. E urât să zici Dinamo la Divizia B, dar eu, sincer, le-aş da o şansă. Nu ştiu cum,să joace meciuri de baraj, nu ştiu. Trebuie să li se dea o şansă, dacă e să retrogradeze, să retrogradeze pe teren, adică să joace.


Nu ştiu, e o situaţie... Aşa ghinion cum au avut ei, cu magazionerul, deci numai probleme, cu vânzarea clubului, schimbarea antrenorului, sunt o grămadă. Deci numai ghinioane, nu ştiu dacă vor mai putea juca vreun meci în campionatul ăsta. O să fie Adunare Generală joi, pe 30, şi atunci se vor lua nişte decizii, sunt nişte variante, acum nu ştim”, a declarat preşedintele lui FC Voluntari, Ioan Andone, pentru Telekom Sport.


Dinamo nu a mai jucat un meci oficial din 12 iulie, atunci când a remizat acasă, cu Poli Iaşi, scor 1-1.Comentarii