Post Top Ad


VIDEO | Dinamo va avea un nou stadion! „Construcția va dura 2-3 ani” si ce capacitatea va avea stadionul

 
 

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2 din București, a declarat că Dinamo va avea în cele din urmă un stadion nou.

Potrivit politicianului din Partidul Național Liberal, noua arena, care va avea în jur de 30.000 de locuri, se va construi în spatele stadionului din Ștefan cel Mare. 


Dinamo va avea o nouă arenă


„Noi vrem să facem noul stadion în spate, și nu în locul celui actual. De ce am luat această decizie? Noi, inițial, am vrut să facem stadionul nou pe locul actual, dar nu s-a putut. În primul rând, sunt litigiile pe care le cunoașteți, și care vor mai dura minimum un an. 


"Sunt anumite probe pentru DNA care nu pot fi distruse, dar, cel mai important argument este acela că în față nu putem face un stadion fără pistă, legea te obligă să faci pistă și la un stadion nou. Așa că noi vrem un stadion doar de fotbal pentru Dinamo. Va avea 30.000 de locuri, dacă nu chiar 33.000 de locuri. Vom merge miercuri acolo, i-am invitat și pe cei de la FRF, dar și pe cei de la CNI, care au tot bugetul pregătit."

Vom identifica exact locul. Va fi și un stadion de rugby și vor fi terenuri și pentru copii. Anul viitor va începe construcția, care va dura doi-trei ani”, a declarat Popescu, conform digisport.ro.
Stadionul Dinamo, disputat în instanță


Arena din Ștefan cel Mare, inclusă inițial în proiectul EURO 2020, alături de stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești, nu a fost încă cedată Companiei Naționale de Investiții, astfel că lucrările de modernizare nu au început.


În acest moment, există mai multe procese pentru stabilirea proprietarului stadionului. Atunci când se va stabili cine este proprietarul stadionului, lucrările vor putea începe.sursa video: digisport.ro
sursa: gsp.ro

Comentarii