Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamoviștii se așteaptă să întâmpine dificultăți în meciul cu VoluntariDinamoviștii se așteaptă să întâmpine dificultăți în meciul cu VoluntariIonel Dănciulescu, team managerul lui Dinamo, se așteaptă ca elevii lui Gheorghe Mulțescu să aibă probleme din punct de vedere fizic în primul meci după perioada petrecută în izolare.


Dinamo va juca duminică, după mai bine de trei săptămâni, ÎN DIRECT la Digi Sport cu FC Voluntari.

Ionel Dănciulescu: ”Trebuie să facem ce depinde de noi pentru a salva echipa”
”Cu siguranță vom avea probleme din punct de vedere fizic, jucăm patru meciuri în șapte zile. Sunt convins că ei au mai lucrat individual acasă, e o situație neprevăzută pentru toată lumea. Am fost cei mai afectați de acest lucru. Trebuie să facem ce depinde de noi pentru a salva această echipă.

O mică parte a tot ceea ce s-a întâmplat la echipă e și pentru că acest protocol a avut anumite lacune. Când magazinerul a fost depistat pozitiv, ar fi trebuit să fie izolat. Nu a interacționat cu echipa. Noi am fi jucat în continuare și nu ar fi fost acest decalaj și această problemă”, a spus Dănciulescu, la Digi Sport Special.

"Câinii" mai au doar trei cazuri de COVID-19 în echipă. Din informațiile Digi Sport, ultimii jucători pozitivi sunt Andrei Sin, Mihai Popescu și Diego Fabbrini.

Meciurile lui Dinamo rămase de disputat:
Dinamo - Chindia Târgoviște (etapa 3 - restanță)
Hermannstadt - Dinamo (etapa 4 - restanță)
Chindia Târgoviște - Dinamo (etapa 10 - restanță)
Dinamo - Hermannstadt (etapa 11 - restanță)
Sepsi - Dinamo (etapa 12 - restanță)
FC Voluntari - Dinamo (etapa 13)
Dinamo - Viitorul (etapa 14)
Dinamo este pe locul 13 în Liga 1, cu 21 de puncte, la șapte puncte distanță de locul 11, care asigură salvarea de la retrogradare.


sursa: digisport.ro

Comentarii