Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamoviștii se așteaptă să întâmpine dificultăți în meciul cu Voluntari



Dinamoviștii se așteaptă să întâmpine dificultăți în meciul cu Voluntari



Ionel Dănciulescu, team managerul lui Dinamo, se așteaptă ca elevii lui Gheorghe Mulțescu să aibă probleme din punct de vedere fizic în primul meci după perioada petrecută în izolare.


Dinamo va juca duminică, după mai bine de trei săptămâni, ÎN DIRECT la Digi Sport cu FC Voluntari.

Ionel Dănciulescu: ”Trebuie să facem ce depinde de noi pentru a salva echipa”
”Cu siguranță vom avea probleme din punct de vedere fizic, jucăm patru meciuri în șapte zile. Sunt convins că ei au mai lucrat individual acasă, e o situație neprevăzută pentru toată lumea. Am fost cei mai afectați de acest lucru. Trebuie să facem ce depinde de noi pentru a salva această echipă.

O mică parte a tot ceea ce s-a întâmplat la echipă e și pentru că acest protocol a avut anumite lacune. Când magazinerul a fost depistat pozitiv, ar fi trebuit să fie izolat. Nu a interacționat cu echipa. Noi am fi jucat în continuare și nu ar fi fost acest decalaj și această problemă”, a spus Dănciulescu, la Digi Sport Special.

"Câinii" mai au doar trei cazuri de COVID-19 în echipă. Din informațiile Digi Sport, ultimii jucători pozitivi sunt Andrei Sin, Mihai Popescu și Diego Fabbrini.

Meciurile lui Dinamo rămase de disputat:
Dinamo - Chindia Târgoviște (etapa 3 - restanță)
Hermannstadt - Dinamo (etapa 4 - restanță)
Chindia Târgoviște - Dinamo (etapa 10 - restanță)
Dinamo - Hermannstadt (etapa 11 - restanță)
Sepsi - Dinamo (etapa 12 - restanță)
FC Voluntari - Dinamo (etapa 13)
Dinamo - Viitorul (etapa 14)
Dinamo este pe locul 13 în Liga 1, cu 21 de puncte, la șapte puncte distanță de locul 11, care asigură salvarea de la retrogradare.


sursa: digisport.ro

Comentarii