Post Top Ad


Ricardo Piscitelli: "N-am plecat să fug la adversari"
Ricardo Piscitelli a explicat din Italia de ce a rupt contractul cu gruparea din „Ștefan cel Mare” și de ce roș-albii trăiesc cu sufletul la gură finalul dramatic de sezon.

Riccardo Piscitelli, 26 de ani, s-a despărțit de Dinamo și a ajuns deja în Italia. Peninsularul nu a fost de acord cu propunerea făcută de la București, pentru continuarea colaborării, astfel că din toamnă va evolua altundeva. Fotbalistul a ținut să precizeze pentru Gazetă că n-a dat bir cu fugiții: 


„Mi s-a spus că nu există nicio garanție că voi fi plătit sau că voi fi plătit la timp. Nu există nicio garanție că va veni cineva să investească. Eu cred că oamenii de la club au bune intenții, dar și eu trebuie să fiu atent la viața mea. Am tot cerut niște explicații din luna decembrie, n-am primit niciun răspuns până când n-am plecat”.


Ce a cerut Piscitelli
Plătit cu 6.000 de euro lunar, goalkeeper-ul a explicat: „N-am cerut un salariu pe care să nu-l mai fi avut altcineva din echipă. Nu era un salariu mare. Dacă Dinamo nu vrea să țină un portar care a demonstrat că merită, dacă nu vrea să facă un efort pentru a-l ține, atunci ne-am strâns mâna. Eu voiam niște garanții că mi se va plăti munca. 


Le-am și zis: «Restanțele de acum mi le puteți plăti cu noul contract, accept». Eu am avut salariul aproximativ ca un fotbalist român și am acceptat mereu ceea ce mi s-a propus de la club, însă a venit un moment când am pus cariera mea pe primul plan, după memorii multiple, fără răspuns".


Piscitelli: „N-am jucat cu Milan și cu Juve” 


Riccardo speră ca Dinamo să se salveze de la retrogradare: „S-au adunat multe probleme la club, a fost când thriller, când horror, când dramă. În ultimele luni s-a vorbit doar despre lipsa banilor. Liniștea ar fi putut aduce o atmosferă OK la echipă. Dinamo chiar nu e de locul de acum din clasament, vedeți ce fotbaliști sunt! 


Plus că ne-am duelat cu adversari normali în play-out, nu cu Milan și cu Juventus. Mihalcea cred că a avut intenții bune, acum s-a apelat la mai multă experiență, citind CV-ul și aflând vârsta noului tehnician. Poate fi o mișcare bună. Dar nici dacă venea Mourinho sau Guardiola nu exista garanția că totul e rezolvat!"


Piscitelli: „N-am discutat cu FCSB”
"Sincer, n-am avut nicio discuție cu FCSB sau cu altă formație din România, voi semna în alt campionat din Europa. N-am plecat să fug la adversari."

Fanii sunt fabuloși, de aceea cred că sunt singurii ce pot menține o linie exactă la Dinamo. Ei pot relansa clubul. Sincer, în Italia, la ce rezultate am avut noi la Dinamo, veneau să ne atace! Aici, totul a fost doar susținere și spectacol” -  Riccardo Piscitelli
27 de meciuri a adunat portarul în tricoul roș-albilor, încasând 40 de goluri
sursa: gsp.ro

Comentarii