Post Top Ad


Ionel Dănciulescu: "Vom reuși dacă mergem la TAS. Suporterii sunt alături de noi"ionel danciulescuComisia de Disciplină din cadrul FRF a respins plângerea făcută de Dinamo, care a contestat dreptul de joc al portarului Andrei Vlad, în meciul tur cu FCSB, din semifinalele Cupei României, scor 0-3, însă "câinii" anunță că nu se opresc aici.


Ionel Dănciulescu a precizat că Dinamo va merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, acolo unde este convins că echipa sa își va găsi dreptatea. Team managerul bucureștenilor a sugerat că Federația Română de Fotbal a premeditat toate acțiunile de după sesizarea făcută de Dinamo pentru a putea "să-și acopere propria greșeală".


Ionel Dănciulescu: "Vom reuși dacă mergem la TAS. Suporterii sunt alături de noi"


Concret, "Danciu" acuză FRF că l-a trimis intenționat pe secretarul general Radu Vișan pentru a face plângerea, știind deja că acesta nu are calitate procesuală activă, după cum se arată în decizia Comisiei de Disciplină.


"Sesizarea știam că va fi respinsă, cu toate că dreptatea e de partea noastră. Toată lumea o spune și o recunoaște. Altfel, FRF ar fi trebuit să-și acopere propria greșeală. Știam lucrul acesta, dar eu aș merge mai departe și cu recursul pe care trebuie să-l urmăm, iar apoi, mai departe la TAS. 


E cusută cu ață albă. A fost o chestie intenționată (n.r - l-au trimis intenționat pe Radu Vișan). Singura noastră șansă va fi să mergem la TAS. Dacă aș decide eu, aș merge mai departe. Nu doar pentru a juca finala Cupei României, ci pentru simplul fapt că dacă sunt niște legi trebuie să le respectăm toți.


E o taxă de timbru, din ce știu eu. Va fi achitată. Ne vom descurca. Sunt suporterii alături de noi și cu siguranță vom reuși dacă vom ajunge la TAS", a declarat Ionel Dănciulescu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.
Ionel Dănciulescu: "Dacă te numești FCSB nu respecți regulile?"


Finala Cupei României, dintre Sepsi și FCSB, este programată pentru miercuri, 22 iulie, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, astfel că timpul este unul foarte scurt, iar Tribunalul de Arbitraj Sportiv nu ar putea veni cu o decizie atât de rapidă.
Totuși, Dănciulescu spune că, prin inițiativa clubului, se urmărește transmiterea unui semnal de alarmă pentru FRF și FCSB.


"Ultima discuție pe care am avut-o cu Bogdan (n.r - Bălănescu) și cei din club a fost să mergem până la TAS. Numai pentru că te numești FCSB trebuie neapărăt să nu respecți regulile?
Așa cum noi stăm în izolare, nu ne antrenăm, pierdem din pregătirea fizică... hai să fie respectate regulile de toată lumea! Dacă e să vorbim pe tot ce înseamnă regulament, există un singur câștigător - Dinamo București, atât.


Ei (n.r - FRF) trebuiau să găsească un tertip, pentru că sunt în culpă. E vina principală a FRF. Dacă lucrul acesta nu ar fi fost sesizat de Culina, ofițerul nostru de presă, cu siguranță ar fi fost acoperit absolut tot", a mai spus Dănciulescu.

sursa: digisport.ro

Comentarii