Post Top Ad


Dinamo în carantină până pe 5 august!
Dinamo în carantină până pe 5 august!
DSP a informat astăzi LPF că Dinamo intră obligatoriu în carantină pentru 14 zile, Liga nu va opri însă campionatul, iar cluburile care nu vor putea susține un meci din cauza lipsei de efectiv vor pierde prin forfait


Dinamo e focar de infecție cu coronavirus, iar Direcția de Sănătate Publică Ilfov a trimis astăzi o hârtie la Liga Profesionistă prin care o anunță că toți jucătorii și staff-ul "câinilor" trebuie să intre obligatoriu în carantină 14 zile. Indiferent că sunt pozitivi sau negativi! Liga a informat clubul și a amânat pentru moment meciurile echipei lui Mulțescu, inclusiv pe cel de vineri cu Hermannstadt. Însă Liga 1 nu se va opri!
LPF nu se va abate de la planul inițial, de a termina pe teren acest campionat. 


Mâine, la sediul Ligii va avea loc o discuție cu reprezentanții clubului Dinamo și li se vor prezenta variantele pentru terminarea sezonului. Ori vor folosi juniorii, în cazul în care la anumite meciuri nu se va mai putea aplica măsura amânării lor, ori dacă se va afla în imposibilitatea de a susține un meci din cauza faptului că nu are suficienți fotbaliști, atunci se va aplica măsura de a pierde cu 0-3 la "masa verde".


Dinamo în carantină până pe 5 august!


Dinamo are nu mai puțin de 18 fotbaliști testați pozitiv, cărora li se mai adaugă Piscitelli, Filip și Perovici, pe care trupa din Ștefan cel Mare i-a pierdut, față de reluarea campionatului, din diverse motive. Dar acum i-a pierdut forțat și pe restul fotbaliștilor de la seniori, ale căror rezultate fuseseră negative, aceștia fiind obligați acum de DSP Ilfov să intre până pe 5 august la izolare pentru că au fost contacți direcți ai celor infectați!
sursa: gsp.roComentarii