Post Top Ad


VIDEO | Conducerea lui Dinamo prevede vremuri dificile

 


balanescu
 

UPDATE | Trei Dintre Cei șase Jucători De La Dinamo Depistaţi ...Dinamo se află într-o situație disperată. Pe teren, ”câinii” se luptă să evite retrogradarea, un minim istoric pentru gruparea din Ștefan cel Mare. În afara terenului, bucureștenii au mari probleme, după ce jumătate de echipă a fost depistată pozitiv cu coronavirus.

Criză la Dinamo: ”Echipa este aproape de desființare!”
Conducerea lui Dinamo prevede vremuri dificile, în condițiile în care mult discutata preluare a clubului de către spanioli s-a dovedit doar un foc de paie.


”Este o situație extraordinar de grea. Echipa este aproape de desființare. Nu putem vorbi despre vânzarea clubului către spanioli. Despre ei se putea vorbi dacă plăteau acea sumă și veneau la București să semneze documentele."

"Nu i-am văzut în viața vieților mele, nu știu cine sunt. Știu numai că nu s-a plătit suma stabilită”, a spus Bogdan Bălănescu, directorul general al clubului, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Bogdan Bălănescu, ”săgeți” spre Rednic
Totodată, oficialul dinamovist a lansat un atac la Mircea Rednic, cel care spunea în urmă cu câteva zile că salariile de astăzi ale jucătorilor sunt mult peste ceea ce se-ntâmpla în vremea în care ”Puriul” pregătea echipa.


”Foarte multă lume m-a acuzat de lucruri. Am citit niște enormități, cum că Jaadi avea 3.000 de euro salariu și juca la echipa națională. Salariile și contractele s-au semnat cu acordul patronatului. Socotelile financiare au fost bulversate de anumite lucruri. Și de performanță, dar din exterior”, a zis Bălănescu.


”Păi Fabbrini, în comparație cu Reda (n.r. – Reda Jaadi), care e acum la naționala Marocului... El avea salariu de 4.000 și ar fi avut 5.000 în al doilea an. Dinamo trebuie să scape de cei de la birouri, care erau nemulțumiți de jucătorii pe care i-am adus eu. Îi deranjam. Acum fac ei transferuri și vedeți ce situație este”, spusese Rednic, după meciul dintre Dinamo și Poli Iași.sursa foto: libertatea.ro
sursa: digisport.ro

Comentarii