Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo îmbrățisează varianta LPF și MTSDinamo îmbrățisează varianta LPF și MTS
Jucătorii lui Dinamo vor efectua astăzi un nou test pentru coronavirus. Dacă rezultatele sunt unele care permit asta, conducerea „câinilor” vrea ca echipa să rămână în cantonament la Săftica până la finalul sezonului. 


Dinamo are 21 de cazuri de Covid-19 și e cea mai afectată formație din Liga 1, după ce o parte dintre bolnavii campioanei CFR Cluj au fost declarați negativi. Dinamoviștii se află în carantină de pe 22 iulie, iar astăzi vor afla ce le rezervă perioada imediat următoare. Pentru a nu mai exista obstacole în calea atingerii obiectivului, salvarea de la retrogradare, conducerea „câinilor” vrea să iasă o decizie radicală. Întreg lotul să rămână în cantonament la Săftica până la finalul ultimei rundei. 

Dinamo îmbrățisează varianta LPF și MTS


Înaintea reluării sezonului, LPF și MTS au luat în calcul varianta ca jucătorii să rămână în cantonament până la finalul sezonului, pentru a micșora riscul îmbolnăvirilor cu Covid-19. Cluburile s-au opus vehement, jucătorii au amenințat că renunță la contracte, iar răscoala a dat roade. Protocolul a fost modificat. 


După apariția primelor cazuri de îmbolnăvire în Liga 1, ministrul Ionuț Stroe a reiterat ideea cantonamentului: „Nu cred că e o problemă pentru cei din fotbal să stea în cantonament în această perioadă. Nu moare nimeni 2 săptămâni în cantonament!”.sursa: gsp.ro

Comentarii