Post Top Ad


Bogdan Bălănescu, out de la Dinamo?!Bogdan Bălănescu - Dinamo

Bogdan Bălănescu, directorul general al lui Dinamo, se află într-o situație complicată la echipa alb-roșie și pare că are orele numărate în „Ștefan cel Mare”.
Fanii din Peluza Cătălin Hîldan, care au luat 20% din acțiunile clubului prin programul DDB, nu-l mai vor pe Bogdan Bălănescu pe care-l consideră vinovat de situația clubului. „Așteptăm demisia domnului Bălănescu! Urgent!”, a fost mesajul postat de PCH pe contul de Facebook, ca urmare a ultimelor evenimente.

Totul a început de la demiterea lui Mircea Rednic
Războiul fanilor lui Dinamo cu oficialul „câinilor” a început la finalul sezonului 2018-2019, când Bălănescu, împreună cu Ionuț Negoiță, l-a demis pe Mircea Rednic, preferatul fanilor, și aducerea lui Eugen Neagoe. 

Ultima acuzație a suporterilor este legată de „cazul Andrei Vlad”. Aceștia au spus într-un comunicat că Bogdan Bălănescu nu s-a luptat destul pentru ca Dinamo să se califice la „masa verde” în finala Cupei României, în detrimentul lui FCSB.

Și cu ocazia asta s-a mai spulberat un mit «Bălănescu e zeul regulamentelor» Hahahahaaaa! Omul nostru s-a mișcat perfect în pașii de dans la care a fost invitat de FRF. 

Probabil se adeverește zvonul că Bogdan își pregătește un post călduț la Federație. Omul s-a dat de gol la tv când a declarat, înainte de pronunțarea comisiei, că nu crede că va merge la TAS, în caz că vom pierde la Comisie. Dacă Bălănescu avea puțin creier, jucam finala
comunicat PCHsursa: gsp.ro


Comentarii