Ultima Postare

Viral Sensation: Cum a ajuns Dinamo în centrul atenției cu numărul de bilete pentru meciul de la Craiova!

  După victoria acasă cu Poli Iași, scor 1-0, în etapa a patra a play-out-ului Superligii, Dinamo se află  într-o poziție mai confortabilă, urcând pe locul 13 în clasament, care asigură prezența la barajul de  menținere. Echipa lui Zeljko Kopic (46 de ani) se pregătește acum pentru o altă confruntare crucială, în deplasare cu FCU Craiova, sâmbătă, 20 aprilie, de la 17:30. Oltenii sunt acum pe ultimul loc în Superligă, la egalitate cu FC Botoșani, și meciul se anunță a fi decisiv, mai ales pentru Craiova, în lupta pentru evitarea retrogradării. Chiar dacă terenul Dinamo este suspendat după incidentele cu suporterii de la meciul cu UTA Arad, aceștia au primit un număr impresionant de bilete pentru partida cu FCU  Craiova. Peluza Cătălin Hîldan a anunțat pe rețelele de socializare că suporterii echipei vor avea la  dispoziție 5000 de bilete pentru meciul de la stadionul „Oblemenco”, la prețul de 30 de lei pe bilet. Având în vedere capacitatea stadionului de 3

Post Top Ad






Justin Ștefan, amenințat de fanii lui Dinamo! "Căutăm soluții”




Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a postat în urmă cu scurt timp un mesaj pe contul său de Facebook, în care a dezvăluit că a fost amenințat în ultimele zile de fanii lui Dinamo. 

„Primesc tot felul de înjurături și amenințări de la pretinși suporteri ai clubului de fotbal Dinamo București. Câteva precizări:


(1) Apreciez foarte mult proiectul DDB si atasamentul fanilor fata de brandul istoric Dinamo Bucuresti. Proiectul DDB este unul de pionierat in Romania si sunt sigur ca va deveni studiu de caz in manualele de management sportiv ale urmatorilor ani, definind devotamentul, unitatea si solidaritatea fanilor fata de o dragoste care nu se pierde niciodata.


(2) Dinamo Bucuresti este o comunitate care este alaturi de gladiatorii ei, atat emotional, cat si financiar. Demersurile DDB sunt de admirat intr-o societate tot mai atomizata, in care oamenii sunt despartiti unii de altii si subjugati cu precadere intereselor individuale. Influenta reala a suporterilor in cadrul clubului Dinamo Bucuresti demonstreaza ca grupurile de fani pot avea un impact semnificativ asupra destinului decizional al unui club de fotbal.


(3) Nu sustin ideea ca Dinamo Bucuresti sa piarda vreun meci la masa verde, atata timp cat exista o imposibilitate obiectiva de a proba culpa clubului in aparitia cazurilor de COVID-19. Refuz sa accept demonizarea celor care conduc clubul pentru motive petrecute independent de vointa lor.


(4) Indiferent de pozitia din clasament, Dinamo Bucuresti ramane unul dintre cele mai importante branduri ale Ligii I, asa incat suntem preocupati cu totii de situatia medicala si sportiva actuala in care se gaseste clubul si incercam sa gasim impreuna cu reprezentantii clubului solutii pentru a nu crea un dezechilibru sistemic la nivelul Ligii I.


(5) Trecem cu totii printr-o perioada critica pentru fotbalul profesionist din Romania, asa incat apreciez ca acest moment poate fi unul propice pentru resetarea industriei fotbalistice autohtone si definirea unor reguli stricte care sa asigure o administrare mai buna a bugetelor disponibile la nivelul fiecarui club de fotbal. Jucatori platiti la timp, academii de fotbal mai performante si departamente de scouting eficiente sunt doar cateva corectii obligatorii si necesare pentru fotbalul din Liga I”
Justin Ștefan, mesaj pentru fanii lui Dinamo: „Încetați să mai creați legături oculte”


„În final, îi asigur pe toți suporterii clubului Dinamo București că au în mine un partener de dialog civilizat și onest, așa cum stă situația și în cazul celorlalte 13 cluburi din Liga I. Încetați să mai creați legături oculte între mine și alte cluburi sau persoane din fotbalul românesc. 


Vă amintesc doar că, la finalul sezonului 2016/17, am fost primul care a declarat că Viitorul Constanța este campioana României, iar această atitudine a venit sa demonstreze inca o data că nu voi abdica niciodată de la principiul suveranității legii, indiferent de persoanele sau cluburile aflate de cealaltă parte a unei confruntări juridice. Să rămânem solidari”, a punctat Justin Ștefan.



sursa: gsp.ro

Comentarii