Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Aurelian Botezatu: „Dinamo și CFR să doarmă așa cum și-au așternut!”



Dinamo: 6 jucători pozitivi cu coronavirus! Meciul cu Chindia a ...



În toată nebunia din Ștefan cel Mare, cu zece cazuri de COVID-19 și un Bălănescu disperat, cerând înghețarea play-out-ului, s-a găsit și o minte lucidă: Gigi Mulțescu. Fosta glorie a lui Dinamo, chemat să salveze echipa de la retrogradare, i-a servit prompt replica: „Este lipsă de responsabilitate!". Exact! 


Când ai un magaziner infectat la restartul campionatului, trebuie să-ți sune toate alarmele. Și să-ți iei măsuri. 

Suplimentare. E responsabilitatea jucătorilor să se protejeze și a conducătorilor să se asigure că ei se protejează. Dacă n-o fac, atunci să suporte consecințele. Ei, nu alte cluburi. 

În Germania, protocolul a fost clar. Dacă apar cazuri de COVID, jucătorii infectați sunt izolați, restul testați din nou și cine e ok revine pe teren. Cât de repede, astfel încât competiția să nu aibă de suferit. 


N-ai suficienți, ghinion. Completezi cu juniori. Este (i)responsabilitatea ta și numai a ta. Nici măcar a Ligii sau a Federației. Responsabilitatea acestor foruri este, pe cât posibil, să nu dezavantajeze pe nimeni. Și în primul rând pe aceia fără vină.



sursa: gsp.ro

Comentarii