Post Top Ad


Aurelian Botezatu: „Dinamo și CFR să doarmă așa cum și-au așternut!”Dinamo: 6 jucători pozitivi cu coronavirus! Meciul cu Chindia a ...În toată nebunia din Ștefan cel Mare, cu zece cazuri de COVID-19 și un Bălănescu disperat, cerând înghețarea play-out-ului, s-a găsit și o minte lucidă: Gigi Mulțescu. Fosta glorie a lui Dinamo, chemat să salveze echipa de la retrogradare, i-a servit prompt replica: „Este lipsă de responsabilitate!". Exact! 


Când ai un magaziner infectat la restartul campionatului, trebuie să-ți sune toate alarmele. Și să-ți iei măsuri. 

Suplimentare. E responsabilitatea jucătorilor să se protejeze și a conducătorilor să se asigure că ei se protejează. Dacă n-o fac, atunci să suporte consecințele. Ei, nu alte cluburi. 

În Germania, protocolul a fost clar. Dacă apar cazuri de COVID, jucătorii infectați sunt izolați, restul testați din nou și cine e ok revine pe teren. Cât de repede, astfel încât competiția să nu aibă de suferit. 


N-ai suficienți, ghinion. Completezi cu juniori. Este (i)responsabilitatea ta și numai a ta. Nici măcar a Ligii sau a Federației. Responsabilitatea acestor foruri este, pe cât posibil, să nu dezavantajeze pe nimeni. Și în primul rând pe aceia fără vină.sursa: gsp.ro

Comentarii