Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo a aflat când va juca meciul cu FC Voluntari!
Dinamo a aflat când va juca meciul cu FC Voluntari!Dinamo va juca primul meci oficial după aproape trei săptămâni. ”Câinii” vor continua cursa pentru evitarea retrogradării împotriva celor de la FC Voluntari.

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat, prin intermediul site-ului ofivcial, că partida se va disputa duminică, 2 august, de la ora 21:30. Meciul poate fi urmărit ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.


Gigi Mulţescu anunţă că Dinamo va face orice sacrificiu ca să scape de retrogradare


Gigi Mulţescu s-a declarat mulţumit de cum i-a regăsit pe jucători, ţinând cont de situaţia pe care o traversează echipa, şi anunţă că jucătorii săi vor face orice sacrificiu pentru a rămâne în Liga 1.


„Se joacă acum cu pistoalele pe masă. Azi am avut 18 jucători la antrenament. Sigur, sunt și jucători tineri, alții care au mai prins meciuri”, a mai afirmat Mulțescu, al cărui mesaj a încercat să fie unul cât mai optimist.


Meciurile lui Dinamo rămase de disputat:Dinamo este pe locul 7 în play-out, cu 21 de puncte, la șapte puncte distanță de locul 5, care asigură salvarea de la retrogradare.
Foto: Sport Pictures
sursa: digisport.ro

Comentarii