Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo a aflat când va juca meciul cu FC Voluntari!




Dinamo a aflat când va juca meciul cu FC Voluntari!



Dinamo va juca primul meci oficial după aproape trei săptămâni. ”Câinii” vor continua cursa pentru evitarea retrogradării împotriva celor de la FC Voluntari.

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat, prin intermediul site-ului ofivcial, că partida se va disputa duminică, 2 august, de la ora 21:30. Meciul poate fi urmărit ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.


Gigi Mulţescu anunţă că Dinamo va face orice sacrificiu ca să scape de retrogradare


Gigi Mulţescu s-a declarat mulţumit de cum i-a regăsit pe jucători, ţinând cont de situaţia pe care o traversează echipa, şi anunţă că jucătorii săi vor face orice sacrificiu pentru a rămâne în Liga 1.


„Se joacă acum cu pistoalele pe masă. Azi am avut 18 jucători la antrenament. Sigur, sunt și jucători tineri, alții care au mai prins meciuri”, a mai afirmat Mulțescu, al cărui mesaj a încercat să fie unul cât mai optimist.


Meciurile lui Dinamo rămase de disputat:



Dinamo este pe locul 7 în play-out, cu 21 de puncte, la șapte puncte distanță de locul 5, care asigură salvarea de la retrogradare.




Foto: Sport Pictures
sursa: digisport.ro

Comentarii