Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Noi vești despre construirea noului stadion Dinamo: "Șansele sunt 100%"



Noi vești despre construirea noului stadion Dinamo: "Șansele sunt 100%"



Preşedintele Clubului Sportiv Dinamo, Ionuţ Adrian Popa, a declarat, marţi, că sunt 100% şanse ca noul stadion din cadrul complexului din Şoseaua Ştefan cel Mare să fie construit, el menţionând că acesta va fi amplasat pe locul actualului velodrom.


Popa a subliniat că suporterii dinamovişti sunt de acord cu noul amplasament al arenei.


"Din prima zi a mandatului meu mi-am propus să duc mai departe acest demers legat de stadion. Tot ce a ţinut de clubul Dinamo până în prezent, documentaţie şi aşa mai departe, am îndeplinit.


Consider că se mişcă lucrurile. Mi-am asumat o misiune şi o voi duce la îndeplinire. Şanse sunt 100% să ducem la îndeplinire construirea stadionului. Nu avem de ce să nu ducem.


Amplasarea noului stadion va fi pe locul velodromului.

 Suporterii sunt de acord cu acest amplasament, proiectul noului stadion s-a făcut ca urmare a unor şedinţe cu membrii DDB. Nu am făcut nimic de capul nostru, am armonizat ideile suporterilor cu ideile noastre, cu ideile tehnice ale CNI şi Primăriei Sectorului 2", a precizat Ionuţ Adrian Popa.


Noul stadion Dinamo va fi amplasat pe locul velodromului
Instalat în funcţie în urmă cu o lună, noul preşedinte a afirmat că infrastructura reprezintă o prioritate la Dinamo. În consecinţă el a menţionat că va face tot posibilul pentru a moderniza poligonul din cadrul complexului.
"Sunt dezamăgit de condiţiile pe care le oferim Laurei Coman, cel mai titrat sportiv al clubului. E greu să dau un termen, dar vă promit că în cel mai scurt timp vom avea un proiect pentru un nou poligon.



Ca şi infrastructură, aici avem o bază învechită care nu mai corespunde standardelor internaţionale. Eu am toată bunăvoinţa să îmbunătăţesc infrastructura clubului, este o prioritate pentru mine", a mai spus Popa.


Preşedintele CS Dinamo, Ionuţ Adrian Popa, a participat, marţi, la un eveniment organizat în contextul Jocurilor Olimpice de la Tokyo care s-ar fi aflat în desfăşurare în aceste zile, dar au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus.


În cadrul acestei acţiuni, jucătorul Horia Tecău a schimbat câteva mingi cu ambasadorul Japoniei la Bucureşti, Hitoshi Noda, pe un teren de zgură din cadrul Complexului Sportiv Dinamo din Capitală.


La evenimentul de la Complexul Sportiv Dinamo din Capitală au mai participat preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, precum şi vicepreşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac.
Agerpres




sursa: digisport.ro

Comentarii