Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Noi vești despre construirea noului stadion Dinamo: "Șansele sunt 100%"Noi vești despre construirea noului stadion Dinamo: "Șansele sunt 100%"Preşedintele Clubului Sportiv Dinamo, Ionuţ Adrian Popa, a declarat, marţi, că sunt 100% şanse ca noul stadion din cadrul complexului din Şoseaua Ştefan cel Mare să fie construit, el menţionând că acesta va fi amplasat pe locul actualului velodrom.


Popa a subliniat că suporterii dinamovişti sunt de acord cu noul amplasament al arenei.


"Din prima zi a mandatului meu mi-am propus să duc mai departe acest demers legat de stadion. Tot ce a ţinut de clubul Dinamo până în prezent, documentaţie şi aşa mai departe, am îndeplinit.


Consider că se mişcă lucrurile. Mi-am asumat o misiune şi o voi duce la îndeplinire. Şanse sunt 100% să ducem la îndeplinire construirea stadionului. Nu avem de ce să nu ducem.


Amplasarea noului stadion va fi pe locul velodromului.

 Suporterii sunt de acord cu acest amplasament, proiectul noului stadion s-a făcut ca urmare a unor şedinţe cu membrii DDB. Nu am făcut nimic de capul nostru, am armonizat ideile suporterilor cu ideile noastre, cu ideile tehnice ale CNI şi Primăriei Sectorului 2", a precizat Ionuţ Adrian Popa.


Noul stadion Dinamo va fi amplasat pe locul velodromului
Instalat în funcţie în urmă cu o lună, noul preşedinte a afirmat că infrastructura reprezintă o prioritate la Dinamo. În consecinţă el a menţionat că va face tot posibilul pentru a moderniza poligonul din cadrul complexului.
"Sunt dezamăgit de condiţiile pe care le oferim Laurei Coman, cel mai titrat sportiv al clubului. E greu să dau un termen, dar vă promit că în cel mai scurt timp vom avea un proiect pentru un nou poligon.Ca şi infrastructură, aici avem o bază învechită care nu mai corespunde standardelor internaţionale. Eu am toată bunăvoinţa să îmbunătăţesc infrastructura clubului, este o prioritate pentru mine", a mai spus Popa.


Preşedintele CS Dinamo, Ionuţ Adrian Popa, a participat, marţi, la un eveniment organizat în contextul Jocurilor Olimpice de la Tokyo care s-ar fi aflat în desfăşurare în aceste zile, dar au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus.


În cadrul acestei acţiuni, jucătorul Horia Tecău a schimbat câteva mingi cu ambasadorul Japoniei la Bucureşti, Hitoshi Noda, pe un teren de zgură din cadrul Complexului Sportiv Dinamo din Capitală.


La evenimentul de la Complexul Sportiv Dinamo din Capitală au mai participat preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, precum şi vicepreşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac.
Agerpres
sursa: digisport.ro

Comentarii