Post Top Ad


Cum ”se vinde” Ioan Filip pe internet, dup─â ce a plecat de la Dinamo ­čśĄFOTBAL:ACADEMICA CLINCENI-DINAMO BUCURESTI, CUPA ROMANIEI (3.03.2020)Ioan Filip (31 de ani) s-a desp─âr┼úit de Dinamo, dup─â ce nu ┼či-a mai prelungit ├«n┼úelegerea scadent─â pe 30 iunie 2020. Acum, mijloca╚Öul ├«╚Öi caut─â echip─â pe internet. ╚śi-a pus ╚Öi CV-ul pe o platform─â digital─â.

Finalul dintre Filip ╚Öi Dinamo a fost trist. Fotbalistul a ├«ncasat un cartona╚Ö ro╚Öu, extrem de u╚Öor, ├«n meciul pierdut de fosta sa echip─â, 0-1 cu FC Voluntari. Apoi, de la 1 iulie 2020 a devenit liber dup─â ce nu a mai fost de acord s─â continue ├«n ╚śtefan cel Mare m─âcar p├ón─â la finalul sezonului.
Cum ”se vinde” Ioan Filip pe internet, dup─â ce a plecat de la Dinamo


De atunci, Filip tot așteaptă să primească oferte concrete, dar se pare că mai are de așteptat. De aceea, mijlocașul și-a creat și un cont pe Linkedin, o platformă care, la bază, facilitează legătura dintre angajatori și cei care își caută un loc de muncă.
Filip și-a postat în cont și un CV, dar a bifat și mai multe caracteristici ale jocului său, menite a-l ajuta să-și găsească mai ușor o echipă.


Organizeaz─â jocul
Citește jocul foarte bine
Reac╚Ťii bune
Pase bune
Recuper─âri bune
Capacitate și disponibilitate la efort
Îi ajută pe cei din jurul lui
Juc─âtor de tipul num─ârului 6
sursa: digisport.ro

Comentarii