Post Top Ad


BASCHET | Bogdan Penciu, unul dintre tinerii U20 de perspectivă se alătură lui DinamoEste posibil ca imaginea să conţină: 2 persoaneîncepând cu acest sezon echipei noastre! El vine după 3 sezoane petrecute la Timișoara, perioadă în care a evoluat în paralel atât la echipa de seniori cât și la juniori. Creșterea și susținerea jucătorilor tineri români rămâne în continuare unul dintre obiectivele noastre principale, așadar ne bucurăm să îl avem alături de noi!


Ce înseamnă pentru Bogdan acest transfer și nou capitol al carierei sale: "Sunt fericit că mi s-a oferit o asemenea oportunitate de a mă alătura echipei Dinamo Știința București. Știu că acest proiect susține și promovează tinerii români, așadar consider acest lucru ca fiind un avantaj pentru mine. Sunt nerăbdător să mă alătur echipei și să începem pregătirea. Sunt sigur că vom forma un grup unit și vom face o figură frumoasă în acest sezon."


 Ce înseamnă pentru Bogdan acest transfer și nou capitol al carierei sale:
 

"Sunt fericit că mi s-a oferit o asemenea oportunitate de a mă alătura echipei Dinamo Știința București. Știu că acest proiect susține și promovează tinerii români, așadar consider acest lucru ca fiind un avantaj pentru mine. Sunt nerăbdător să mă alătur echipei și să începem pregătirea. Sunt sigur că vom forma un grup unit și vom face o figură frumoasă în acest sezon."

💪 Let's do this! All together! 
Comentarii