Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mulţescu şi Ţălnar negociază acum preluarea echipei



Discuţii intense la Dinamo. Mulţescu şi Ţălnar negociază acum preluarea echipei, alţi doi oameni importanţi din staff şi-au reziliat contractele



Dinamo s-a despărţit de Adrian Mihalcea, luni seara, iar acum clubul din Ştefan cel Mare intră în linie dreaptă pentru aducerea lui Gheorghe Mulţescu pe banca tehnică a echipei.

Mulţescu şi Cornel Ţălnar, care va face şi el parte din staff-ul tehnic al "câinilor", sunt acum la negocieri cu Ionuţ Negoiţă pentru a stabili ultimele detalii înainte de semnarea contractului. 


Mulţescu şi-ar fi dorit ca antrenorii secunzi care au colaborat cu Mihalcea să rămână la echipă, însă Mihali şi Grigore şi-au reziliat contractele, iar acum este aşteptat şi răspunsul lui Moga.
Adrian Mihalcea, demis de la Dinamo


Peluza Cătălin Hîldan a anunţat, luni seara, că oficialii clubului Dinamo au decis înlocuirea actualului staff tehnic.


Astfel, Adrian Mihalcea, care, din informaţiile Telekom Sport, nu a apucat să încaseze niciun ban la Dinamo până în prezent, a fost demis de la Dinamo. Propunerea pentru înlocuirea lui Adrian Mihalcea este Gigi Mulţescu, care urmează să fie ajutat de Cornel Ţălnar.

 
Mulţescu a fost un adevărat globe-trotter ca antrenor, dar nu a reuşit să câştige niciun trofeu de-a lungul carierei sale, deşi a trecut pe la 20 de echipe. Ultima oară, experimentatul tehnician a antrenat-o pe Petrolul Ploieşti, echipă de care s-a despărţit în iulie 2019. Mulţescu a mai pregătit-o pe Dinamo în trei rânduri: 1990-1991, 2008 şi 2013. 


Gigi Mulţescu are un CV extrem de bogat, de-a lungul carierei el antrenând peste 20 de echipe.


"Dinamo e ca pe un derdeluş şi se duce undeva într-un abis al decadenţei şi se încearcă o oprire exact ca atunci când eram copii, cu picioarele în faţă, să se pună frână.


 Gigi e un om cu care am lucrat şi un om care ştie fotbal, dar s-au aşezat anii peste el. Nu îmi permit să fac judecăţi de profunzime, pentru că ţin la el din multe puncte de vedere. El a creat fotbal. 


Acum nu ştiu ce capacitate are să mai creeze în continuare şi să se impună într-un vestiar ca cel de la Dinamo" , a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

 
Adrian Mihalcea a adunat până acum 7 meciuri pe banca tehnică a lui Dinamo. A câştigat un singur meci oficial şi a pierdut alte cinci. Sub comanda sa, Dinamo a marcat 5 goluri şi a primit 11. 

Singura victorie a fost obţinută pe 5 iulie 2020, la Clinceni. Mihalcea a pierdut de două ori cu FCSB în Cupa României, dar şi partidele cu Viitorul, FC Voluntari, Sepsi. Tehnicianul în vârstă de 44 de ani o lasă pe Dinamo pe loc retrogradabil.




Comentarii