Post Top Ad


Mulţescu şi Ţălnar negociază acum preluarea echipeiDiscuţii intense la Dinamo. Mulţescu şi Ţălnar negociază acum preluarea echipei, alţi doi oameni importanţi din staff şi-au reziliat contracteleDinamo s-a despărţit de Adrian Mihalcea, luni seara, iar acum clubul din Ştefan cel Mare intră în linie dreaptă pentru aducerea lui Gheorghe Mulţescu pe banca tehnică a echipei.

Mulţescu şi Cornel Ţălnar, care va face şi el parte din staff-ul tehnic al "câinilor", sunt acum la negocieri cu Ionuţ Negoiţă pentru a stabili ultimele detalii înainte de semnarea contractului. 


Mulţescu şi-ar fi dorit ca antrenorii secunzi care au colaborat cu Mihalcea să rămână la echipă, însă Mihali şi Grigore şi-au reziliat contractele, iar acum este aşteptat şi răspunsul lui Moga.
Adrian Mihalcea, demis de la Dinamo


Peluza Cătălin Hîldan a anunţat, luni seara, că oficialii clubului Dinamo au decis înlocuirea actualului staff tehnic.


Astfel, Adrian Mihalcea, care, din informaţiile Telekom Sport, nu a apucat să încaseze niciun ban la Dinamo până în prezent, a fost demis de la Dinamo. Propunerea pentru înlocuirea lui Adrian Mihalcea este Gigi Mulţescu, care urmează să fie ajutat de Cornel Ţălnar.

 
Mulţescu a fost un adevărat globe-trotter ca antrenor, dar nu a reuşit să câştige niciun trofeu de-a lungul carierei sale, deşi a trecut pe la 20 de echipe. Ultima oară, experimentatul tehnician a antrenat-o pe Petrolul Ploieşti, echipă de care s-a despărţit în iulie 2019. Mulţescu a mai pregătit-o pe Dinamo în trei rânduri: 1990-1991, 2008 şi 2013. 


Gigi Mulţescu are un CV extrem de bogat, de-a lungul carierei el antrenând peste 20 de echipe.


"Dinamo e ca pe un derdeluş şi se duce undeva într-un abis al decadenţei şi se încearcă o oprire exact ca atunci când eram copii, cu picioarele în faţă, să se pună frână.


 Gigi e un om cu care am lucrat şi un om care ştie fotbal, dar s-au aşezat anii peste el. Nu îmi permit să fac judecăţi de profunzime, pentru că ţin la el din multe puncte de vedere. El a creat fotbal. 


Acum nu ştiu ce capacitate are să mai creeze în continuare şi să se impună într-un vestiar ca cel de la Dinamo" , a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

 
Adrian Mihalcea a adunat până acum 7 meciuri pe banca tehnică a lui Dinamo. A câştigat un singur meci oficial şi a pierdut alte cinci. Sub comanda sa, Dinamo a marcat 5 goluri şi a primit 11. 

Singura victorie a fost obţinută pe 5 iulie 2020, la Clinceni. Mihalcea a pierdut de două ori cu FCSB în Cupa României, dar şi partidele cu Viitorul, FC Voluntari, Sepsi. Tehnicianul în vârstă de 44 de ani o lasă pe Dinamo pe loc retrogradabil.
Comentarii