Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Sezon încheiat pentru Slavko Perovic


DINAMO. Afirmații șocante despre Slavko Perovic: „Poate muri subit ...

Golgeterul lui Dinamo, sârbul Slavko Perovic, a mai efectuat un control medical la Belgrad, așteaptă rezultatul de la RMN, însă nu mai e timp să ia și viza medicală și să revină la antrenamente pentru finalul campionatului.


Adrian Mihalcea are probleme în ofensivă! E vizibil, nici fostul golgeter nu se lasă păcălit de cele 3 goluri marcate cu Clinceniul. Iar ghinionul antrenorului și-al lui Dinamo e că și-a pierdut principalul puncher din ofensivă, Slavko Perovic.  În acest sezon, nu va mai juca! Apoi, de văzut ce se va întâmpla cu clubul, dacă se va extinde contractul sârbului de 31 de ani.
În urmă cu două săptămâni, fotbalistului i s-a recomandat "o pauză mai lungă" din partea INMS, el având o cardiopatie care-l obligă la testări periodice, de două ori pe an. Jucătorul a mai pierdut trei luni din această cauză în startul ediției, a revenit în forță sub comanda lui Dusan Uhrin și-a devenit principalul marcator pentru „câini". 

Acum, după un meci postpandemie și un amical cu Rapid în care a marcat unicul gol al partidei, Slavko a fost oprit din nou de la efort. Viza medicală de la INMS i-a expirat, iar doctorii de acolo i-au transmis fotbalistului să-și ia o perioadă „mai îndelungată de odihnă". Mai exact, cei de la INMS nu vor să riște, momentan, să-i extindă viza de joc lui Perovic!
Fotbalistul a plecat la Belgrad, a făcut câteva teste acolo, le-a transmis bucureștenilor că este în regulă și că așteaptă rezultatul unui RMN. Doar că, obligatoriu, are nevoie de parafa doctorilor de la București, mai exact de viza celor de la INMS. Rămâne ca fotbalistul să se întoarcă în România cu noile rezultate ale testelor cardiace, cel mai probabil va fi pus să repete aceleași examene și la București, apoi încă o verificare la INMS. Timpul trece, se duc și etapele, deja, chiar dacă se antrenează individual ca pe durata stării de urgență, Pero a pierdut două săptămâni. Dinamoviștii deja nu-l mai iau în calcul pentru finalul sezonului. 
8 goluri
și un assist a reușit Perovic în 19 meciuri jucate pentru roș-albi
sursa: gsp.ro

Comentarii