Post Top Ad


Sezon încheiat pentru Slavko Perovic


DINAMO. Afirmații șocante despre Slavko Perovic: „Poate muri subit ...

Golgeterul lui Dinamo, sârbul Slavko Perovic, a mai efectuat un control medical la Belgrad, așteaptă rezultatul de la RMN, însă nu mai e timp să ia și viza medicală și să revină la antrenamente pentru finalul campionatului.


Adrian Mihalcea are probleme în ofensivă! E vizibil, nici fostul golgeter nu se lasă păcălit de cele 3 goluri marcate cu Clinceniul. Iar ghinionul antrenorului și-al lui Dinamo e că și-a pierdut principalul puncher din ofensivă, Slavko Perovic.  În acest sezon, nu va mai juca! Apoi, de văzut ce se va întâmpla cu clubul, dacă se va extinde contractul sârbului de 31 de ani.
În urmă cu două săptămâni, fotbalistului i s-a recomandat "o pauză mai lungă" din partea INMS, el având o cardiopatie care-l obligă la testări periodice, de două ori pe an. Jucătorul a mai pierdut trei luni din această cauză în startul ediției, a revenit în forță sub comanda lui Dusan Uhrin și-a devenit principalul marcator pentru „câini". 

Acum, după un meci postpandemie și un amical cu Rapid în care a marcat unicul gol al partidei, Slavko a fost oprit din nou de la efort. Viza medicală de la INMS i-a expirat, iar doctorii de acolo i-au transmis fotbalistului să-și ia o perioadă „mai îndelungată de odihnă". Mai exact, cei de la INMS nu vor să riște, momentan, să-i extindă viza de joc lui Perovic!
Fotbalistul a plecat la Belgrad, a făcut câteva teste acolo, le-a transmis bucureștenilor că este în regulă și că așteaptă rezultatul unui RMN. Doar că, obligatoriu, are nevoie de parafa doctorilor de la București, mai exact de viza celor de la INMS. Rămâne ca fotbalistul să se întoarcă în România cu noile rezultate ale testelor cardiace, cel mai probabil va fi pus să repete aceleași examene și la București, apoi încă o verificare la INMS. Timpul trece, se duc și etapele, deja, chiar dacă se antrenează individual ca pe durata stării de urgență, Pero a pierdut două săptămâni. Dinamoviștii deja nu-l mai iau în calcul pentru finalul sezonului. 
8 goluri
și un assist a reușit Perovic în 19 meciuri jucate pentru roș-albi
sursa: gsp.ro

Comentarii