Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Breaking News de la Dinamo: Surprizele continuă

 

sursa foto: GSP.ro



Eugen Voicu, acționar majoritar al Red&White, firma deținătoare a 80% dintre acțiunile Dinamo, a

 confirmat că Ovidiu Burcă, fostul antrenor principal al echipei, va continua să fie implicat în club în calitate de consilier Red&White.

Ovidiu Burcă și-a încheiat colaborarea cu Dinamo acum o săptămână, într-o despărțire pașnică de

 antrenorul care a reușit să aducă echipa înapoi în prima ligă, dar nu a reușit să obțină performanțele dorite pe scena fotbalului românesc.

Pe 27 noiembrie, GSP a anunțat că Ovidiu este o figură importantă la Dinamo și cel mai probabil va

 rămâne în structura conducătoare. Ulterior, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc după despărțire, Burcă a confirmat că va continua să fie implicat în evoluția clubului.

„nu voi rămâne în club, nu a fost niciodată o opțiune pentru mine alta decât să fiu antrenorul acestei echipe”. 

Anunțul a fost făcut de acționarul majoritar Red&White, Eugen Voicu.


„Ovidiu este acum colaborator Red&White, am ajuns la o soluție în care va fi, pentru câteva luni, consilierul nostru.

Ne va ajuta în anumite situații. Important era să avem un gest de mulțumire pentru efortul pe care l-a

 depus pentru acest club. Aceasta este perspectiva pe care am vrut s-o dăm acestui acord de încetare a colaborării. A fost o încetare doar pentru clubul Dinamo, dar noi continuăm să avem suportul lui pentru câteva luni.

Este un om cu experiență în fotbal, a și condus un club mulți ani, deci ne poate ajuta”, a transmis Voicu, pentru sport.ro.

Comentarii

Trimiteți un comentariu