Post Top Ad


A rămas să discutăm, după finalul sezonului, condițiile în care se va întoarce la Dinamo, Ion Gheorghe


Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane„Nu excludem posibiltiatea de reveni la Dinamo, dacă va fi tratat corect. E dinamovist pur sânge. Să vedem ce se va întâmpla, depinde. Ne-a contactat cineva de la Dinamo și a rămas să discutăm, după finalul sezonului, condițiile în care se va întoarce la Dinamo. Dacă ni se promite că va juca și va avea parte de alt tratament... Vrem să punem totul pe hârtie."

"Prima experiență la Dinamo a fost una grea. Nu ne așteptam. Nu i s-a dat o șansă să joace la Dinamo. Credeam că poate face. Îl dai afară pe căpitanul de la Dinamo 2? Avea cifre bune la 17 ani. Domnul Bratu era antrenor atunci la Dinamo pentru că nu e de Dinamo. Nici măcar nu-l lăsa să se antreneze cu echipa. L-a trimis la Săftica și nu-l lăsa să se antreneze când era echipa. Venea cu maxi taxi la antrenament! Nu-i dădea posibilitatea să vină cu un coleg acolo.

A fost foarte caustic domnul Bratu, deși spunea la televizor că îi pare bine că Dinamo a activat clauza. Îl chema pe Ionuț la Săftica la alte ore. Nu se antrena cu echipa mare. Îl chema invers, ca să nu vină cu un coleg. Noi stăm în Berceni. Mergea cu metroul până la Aviatorilor și de acolo lua un maxi taxi. Am spus asta ca să înțeleagă de ce e sceptic privind revenirea la Dinamo. Nu dau vina pe nimeni, nu exagerez.”, a spus Gabi Răduță la GSP LIVE.

Gheorghe a jucat la Dinamo până în 2018, fiind campion la juniori. În Liga 1 a evoluat doar în sezonul 2017-2018, bifând 4 meciuri. A plecat în 2018 la FC Voluntari și a jucat până acum 64 de meciuri. Are patru goluri, toate în acest sezon.sursa: gsp.ro
sursa foto: FC DINAMO BUCURESTI
Comentarii