Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | HANCA: "REVIN INDIFERENT DE LIGA ÎN CARE VOR JUCA"



Sergiu Hanca, implorat să rămână la Dinamo! Ce a spus jucătorul la întoarcerea de la Cluj




Intrat în direct la Look Sport LIVE, Sergiu Hanca a vorbit despre situaţia de la Dinamo, precizând că suferă pentru situaţia în care a ajuns acum clubul roş-alb. Totuşi, fostul jucător al roş-albilor spune că Dinamo rămâne în sufletul său şi promite că îşi va încheia cariera în Ştefan cel Mare, chiar dacă acest lucru ar însemna să joace într-o divizie inferioară.

Totuşi, Hanca e convins că foştii săi colegi vor reuşi să redreseze situaţia în acest final de sezon.

"Sincer, nu mi-e dor de fotbalul din România. Mi-e dor de ţară, de momente de acolo, să nu fiu înţeles greşit, dar nu mi-e dor în sensul că aş vrea să joc din nou în ţară. O să vreau să mă întorc spre finalul carierei, pentru că vreau să-mi închei cariera la Dinamo.

Vreau să-mi închei cariera la Dinamo, indiferent în ce ligă va fi. Nu mă va interesa asta! Vorbesc cu mulţi de la Dinamo, sunt mulţi colegi cu care am amintiri frumoase acolo. Sunt alături de ei, sufăr pentru că sunt în poziţia aceasta în momentul de faţă.

Sunt convins că-şi vor reveni. Nu pot să-mi imaginez că Dinamo va retrograda. Presiunea e mare, dar eu mereu le ţin pumnii şi sunt alături de ei.

E uşor să dăm vina pe unul sau pe altul, dar sunt convins că ce se întâmplă acum sunt consecinţe ale unor decizii greşite luate în ultimii ani. Dar în viaţa oricărei echipe există şi momente dificile şi trebuiesc depăşite", a declarat Sergiu Hanca la Look Sport LIVE.


Hanca a vorbit şi despre viaţa în Polonia, precizând că programul extrem de încărcat îl face să treacă peste dorul de familie.

"Am avut noroc pentru că eu sunt dependent de familie şi norocul e că jucăm foarte des, din două în două zile sau din trei în trei zile. Trece timpul altfel şi nu am timp să mă gândesc. Dar dacă era un campionat normal probabil că mi-era puţin greu.

Motivaţia mea este să fiu cât mai bun, să dau cât mai multe goluri, pase decisive, să câştig cât mai mult aici.

A fost un moment plăcut (n.r. când a devenit cetăţean de onoare al Cracoviei), surprinzător, pentru că nu mă aşteptam ca un gol într-un derby să-ţi aducă atâtea beneficii. Plus că am şi câştigat, am câştigat şi acasă la ei...", a mai spus Hanca la Look Sport LIVE.



sursa foto: telekomsport.ro
surra: looksport.ro



Comentarii