Post Top Ad


BASCHET | Mulțumim, Coach Tudor Costescu!Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, teren de baschet şi pantofiMulțumim, Coach Tudor Costescu! 
 Odată cu încheierea acestui sezon a ajuns la final și înțelegerea cu antrenorul principal al echipei, Tudor Costescu, sub comanda căruia echipa și-a atins în ambele sezoane obiectivele stabilite: două calificări în Final Four-ul Cupei României și două calificări în playofful Ligii Naționale, incluzând clasarea pe locul 4 la finalul actualei ediții.

 Concluzia dânsului privind aceste două sezoane în care a condus echipa: 

"Am petrecut 2 ani absolut extraordinari la echipă, am avut parte de niște provocări profesionale deosebite cărora le-am făcut față doar datorită faptului că am avut alături oameni minunați, cărora țin să le mulțumesc pe această cale și să le urez mult, mult succes în continuare. Plec cu un singur regret, acela că din păcate nu am putut sa încheiem acest sezon pe teren, deoarece simt că am fi putut să facem lucruri deosebite în acest an competițional, dar așa a fost sa fie pentru toată lumea. Mult succes tuturor și să ne revedem cu bine, curând!"

 Mulțumim, Coach, pentru tot și mult succes în continuare!
Comentarii