Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Eroul de la Clinceni a vorbit: "Era un meci capital, mai avem două meciuri în minus"


Eroul de la Clinceni a vorbit: „Cred că mi-a dat şi mie Dumnezeu după cât am muncit”. Straton e omul care poate fi decisiv în lupta dinamoviştilor la retrogradare | VIDEO




Cătălin Straton (30 de ani) nu va uita prea curând victoria lui Dinamo cu Academica Clinceni, scor 3-1. Titular pentru a şasea oară în acest sezon, goalkeeperul a apărat două lovitură de pedeapsă, ambele în momentul în care echipa sa conducea cu 1-0.


În urma paradelor din meciul cu Academica Clinceni, Cătălin Straton a ajuns la cota 5 în ceea ce priveşte numărul penaltyurilor apărate în Liga 1. Deşi în acest sezon a fost mai mult rezerva lui Piscitelli, goalkeeperul speră să rămână între buturi în urma acestei evoluţii, în special în derbyul din Cupa României, cu FCSB. În turul din semifinale, roş-albaştrii au câştigat în deplasare cu scorul de 3-0.

„Aş vrea să-i felicit pe cei de la Clinceni, pentru tot ce au construit aici pentru că au luat-o de la zero. În acest moment simt nevoia să spun multe lucruri, multe ofuri, dar sunt un băiat de caracter, azi am muncit pentru colegii mei şi mă bucur că am putut să-i ajut să luăm toate cele 3 puncte.  


 
Era un meci capital, mai avem două meciuri în minus, dacă nu mă înşel ne-am apropiat la 6 puncte de Clinceni, vom vedea dacă a fost un declic sau nu. Trebuie să fim echilibraţi şi să ne dăm seama că în afară de cele două penalty-uri, au avut şi 5-6 ocazii de gol. 

Când dai de echipe cu o maturitate mai mare, poate meciul asta se termina cu 3 puncte pentru ei, dar sunt copii şi poate asta ne-a ajutat. 

(Despre cele două penaltyuri apărate)
Cred că mi-a dat şi mie Dumnezeu după cât am muncit ce am meritat azi. 

Jucătorii de la Dinamo s-au pregătit 100% tot timpul, pot spune că şi ghinionul ne-a făcut să ajungem în situaţia asta. După meciul de la Viitorul am zis că va veni un meci în care ei vor rata din toate poziţiile şi noi vom lua cele 3 puncte. Am avut dreptate azi. 


 
(Despre Cupa României)
Când e vorba de un meci cu Steaua... În primul rând îmi doresc foarte mult să joc, în al doilea rând meciul acesta trebuie să-l jucăm doar pentru suporteri, nu mai avem nimic de pierdut şi probabil o victorie nu se ştie niciodată 1-0, 2-0 poţi să o iei de la capăt şi să te duci în prelungiri”, a declarat Cătălin Straton după Academica Clinceni - Dinamo, scor 1-3.





Comentarii