Post Top Ad


VIDEO | Rednic: "Normal că sunt mai dinamovist ca Mihalcea"EXCLUSIV | Mircea Rednic, intervenţie explozivă! L-a mitraliat pe Prunea: ”Îi şterge praful lui Negoiţă! Nu se pricepe la fotbal!”


Pentru Iaşi urmează meciul de totul sau nimic cu Dinamo. Cele două echipe se află în zona fierbinte din play-out şi sunt despărţite de un singur punct.

Rednic se întoarce duminică în Ştefan cel Mare după un an şi două luni. Ultima dată când a fost acolo era antrenorul lui Dinamo şi echipa a jucat cu Voluntari. Acum, roş-albii sunt antrenaţi de un alt dinamovist, Adrian Mihalcea. 


(n.r. Mihalcea a declarat că sunteţi mai dinamovist ca el)


 "Normal că sunt mai dinamovist ca el, dar în meciuri de-astea nu se mai ţine cont de aşa ceva, plus că nu sunt suporteri. Se joacă, iar el a preluat echipa într-un moment greu. Nici lui nu îi e uşor."

"Normal că Dinamo e favorită, că joacă acasă, dar mai mult nu cred. Nici evoluţiile lor nu au fost extraordinare, sunt multe schimbări, e o presiune mare, ţinând cont că ei n-au mai fost în situaţia asta" , a declarat Mircea Rednic.
Comentarii