Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo - Poli Iasi 1-1. Una mie, una tie, una lu' Popa Ilie

Suporteri de Champions League, angajam profesionisti. Jucatori, antrenori, directorasi, specialisti in spatii verzi. In orice domeniu ai activa, avem nevoie de tine daca esti priceput.Salarii mari, bonusuri de performanta.





Intre noi exista pe undeva un glumet, care pacaleste dinamovisti. 
El l-a pacalit pe Mihalcea ca poate sa fie antrenor - exista o imbunatatire evidenta a jocului, azi n-a mai luat bataie. 
Probabil acelasi glumet l-a pacalit pe Iliuta Popica (Popa Ilie?) ca poate sa joace atacant. 
Amandoi au probabil alte calitati fata de ce scrie in fisa postului. Cu Mihalcea atacant si Popica antrenor altfel te vede lumea..

Nu tin minte vreun gol al lui Popica in situatie de 1 la 1 cu portarul. Si nu-s multe de tinut minte, in campionatul asta exista si fundasi care au mai multe goluri inscrise.
E adevarat ca singur si-a creat situatia respectiva. Nu-i mai putin adevarat ca cifrele lui pentru meciul asta sunt aceleasi ca ale lui Ionut Serban.

Despre meci
Meciul cu Poli Iasi a fost derby-ul codaselor. Am vazut ca echipa stie sa suteze, insa jocul nu ne incanta, am avut 42% posesie impotriva unei echipe aflata cu un punct inaintea noastra, si condusa de Mircea Rednic, un antrenor prin definitie defensiv, cu cifre mici in dreptul posesiei.
La pauza procentele erau mult mai echilibrate, asta insemnand pe langa un joc slab si o slaba pregatire fizica - am cedat repriza a doua adversarilor. 
Ok, am stat acasa de pandemie, dar izolarea a trecut de mult, iar noi tot slab pregatiti fizic suntem.

Am avut si un pic de ghinion - in min 2 Mihaiu trage in transversala din cativa metri, fiind servit de Montini, dupa o pasa cu calcaiul a lui Neicutescu, ultimul bubuind si el transversala cu un sut superb in minutul 66.
Neicutescu si Mihaiu, doi jucatori crescuti de Dinamo - doua bare transversale.

Golurile s-au marcat din doua penalty-uri corect acordate, unul in minutul 8 obtinut de Sorescu, acelasi care il si transforma, celalalt fiind acordat in urma unei interventii neglijente in minutul 84 a lui Skovajsa si transformat de Andrei Cristea. 
Straton a fost si de data asta pe minge, si se vede faptul ca e intr-o crestere de forma evidenta - el e motivul pentru care Rednic nu ne-a luat toate cele 3 puncte astazi. Merita sa fie titular.

Daca Straton merita sa fie titular, Piscitelli merita sa nu mai fie.
Probabil asa considera si Piscitelli, cel care a ales sa nu se prezinte la antrenament. Este un portar bun, dar seriozitatea e si ea importanta. 
In privinta lui, el si-a pierdut pe drept postura de titular incontestabil avuta pana acum.

Vesti noi dinspre actionariat.
Vestea saptamanii ne-o aduce Programul DDB, frizerul domnului Negoita acceptand sa puna la dispozitia fanilor documentele clubului si mergand mai departe cu un pas spre instrainarea clubului catre suporteri. 
Nu am inteles insa cum a fost posibil pana acum sa nu faca acest lucru. Atunci cand esti actionar minoritar intr-o companie, ai automat asigurat prin lege accesul la documente, la situatia contabila, la contracte, la tot. 
Asteptam vestile despre stadion, speram sa se deblocheze cat mai repede constructia.

Ce ne rezerva viitorul?
Cu actualul antrenor, si cu actualul lot de jucatori, perspectiva retrogradarii e din ce in ce mai sumbra.
In liga a 2-a exista echipe bune, cu un management sanatos, deci nici barajul nu ne ofera mai multe sperante.
Mircea Rednic azi ne-a menajat - pregatindu-si poate terenul pentru sezonul viitor - insa e greu de crezut ca ne vom salva cu Taranu' pe banca, cu Popica si Popescu in teren si cu Sorescu avand bagajele facute spre Bundesliga.
Colac peste pupaza, si gazonul - impecabil multi ani de zile - a inceput sa aiba ciuperci, dupa cum spunea azi antrenorul nostru priceput.
Si la Saftica, si in centrul capitalei, "gazonul are ciuperca, ceva".
Tot raul spre bine, daca retrogradam, o sa putem cultiva ciuperci pe cele doua terenuri.

Probabil si asta face parte din strategia de viitor a clubului.

Foto: www.digisport.ro
Articol scris de Robert Muntean

Comentarii