Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Coșmarul continuă: încă un caz de coronavirus la Dinamo!



Cătălin Straton, cel mai bun în Clinceni-Dinamo. Popa, Moldoveanu ...



Încă un jucător al lui Dinamo a fost depistat pozitiv cu coronavirus, potrivit informațiilor GSP.RO: Andrei Sin (28 de ani, fundaș stânga).


Astfel, numărul fotbaliștilor din lotul „câinilor” infectați cu COVID-19 ajunge la 7, după apariția primelor 6 cazuri, informație confirmată ieri de gruparea din Ștefan cel Mare.
Sin a efectuat joi un test, care a ieșit negativ. Ulterior, dinamovistul a acuzat simptome specifice și a refăcut azi testul, care a fost pozitiv.


Acum, jucătorul se află la „Matei Balș”. S-a internat din proprie inițiativă și poate părăsi mâine clinica, pe semnătură, dacă se va simți mai bine.


În schimb, Răuță, Fara și Popescu, cei 3 dintre dinamoviștii depistați pozitiv, ar fi părăsit spitalul, conform surselor din apropierea clubului, iar în acest moment se află în izolare.

Jucătorii de la Dinamo infectaţi cu COVID-19:


Valentin Lazăr (30 de ani, extremă stânga)
Filip Mrzljak (27 de ani, mijlocaș defensiv)
Ricardo Grigore (21 de ani, fundaș central)
Mihai Popescu (27 de ani, fundaș central)
Alexandru Răuță (28 de ani, mijlocaș defensiv)
Ștefan Fara (19 ani, portar)
Andrei Sin (28 de ani, fundaș stânga)




sursa: gsp.ro

Comentarii

Trimiteți un comentariu