Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






EXCLUSIV | Tunarul Amine Bannour: "Vrem sa aducem trofeul EHF la București!" 🏆





Din seria sa-i cunoastem mai bine pe dulai, astazi am stat de vorba cu Amine Bannour. 

Nascut pe 21 februarie 1990, in Mahdia, Tunisia, tunarul dinamovist, venit de la Chambery Savoie s-a integrat foarte repede in familia Dinamo. Are la activ Liga Campionilor Africana,  locul 1 in 2014; Supercupa Africii in 2015; Cupa si Liga Tunisiei in 2011, 2015, 2016; Campionii Africi in 2012, 2019; Campion al Romaniei cu Dinamo in 2019 si Supercupa Romaniei in 2018 si 2019, acestea fiind doar o parte din medaliile obtinute.
Inceputurile sale in lumea handbalului sunt impresionante.


-Cum ai descoperit acest sport?
A.B. -Orasul copilariei mele, Mahdia este considerat capitala handbalului in Tunisia. Handbalul este cel mai popular sport acolo si copiii il joaca la fiecare colt de strada. Ca multi alti copii, am inceput sa joc pe strada si la varsta de 12 ani m-am alaturat clubui Hiboun Handball.


-Cand ai fost contactat pentru prima data de cei de la Dinamo, ce parere ai avut? 
A.B. -Bucuria si mandria au fost primele sentimente care m-au incercat in momentul in care Dinamo mi-a facut oferta! Este un club mare in Romania si cunoscut in Europa, deci nu a fost o decizie grea aceea de a accepta oferta si a ma alutura echipei.


-Te-ai gandit cand ai venit ca vei avea un asemenea succes?
A.B. -As putea spune ca succesul a fost principalul lucru pe care il cautam atunci cand am venit , alaturi de motivatie si multa munca.


-Ce iti place sa mananci cel mai mult in Romania?
A.B. -Imi place cascavalul panne! (zambeste)


-Vii dintr-o tara diferita de Romania, cu alte traditii si obiceiuri, iti lipseste ceva aici?
A.B. -Surprinzator, cred ca viata in Romania este diferita de la o zi la alta, lucru care pe mine si familia mea ne-a facut sa ne adaptam mai repede in Bucuresti.


-Care sunt asteptarile tale pentru viitorul sezon?
"A.B. -Toata echipa se pregateste cu seriozitate sa castige campionatul viitor si cupa, dar principalul nostru obiectiv este sa castigam Cupa EHF."


-Crezi ca putem aduce Trofeul EHF in Stefan cel Mare?
A.B. -Vom face tot ceea ce ne sta in putinta ca sa aducem acest trofeu la Bucuresti! Este dorinta noastra pentru acest sezon european.


-Este vreo echipa in EHF de care Dinamo s-ar putea teme?
A.B. -Dinamo se teme doar de Dinamo!!! Daca ne concentram si continuam sa muncim aceasta echipa va trece peste oricare alta!


-Un sfat pentru micii jucatori?
A.B. -Antrenati-va mult, nu renuntati niciodata si urmati-va visul!


-Din toate locurile vizitate in Romania, care ti-a placut cel mai mult?
A.B. -Mamaia si Bucuresti.


-Stiu ca ai fost pe stadion si ai sustinut echipa de fotbal Dinamo Bucuresti. Ce parere ai despre programul DDB?
A.B. -Mi-a placut foarte mult atmosfera, mi-a adus aminte de nationala Tunisiei.


Gandurile noastre se indreapta acum spre viitoarea competitie, in care Romania va fi reprezentata de Dinamo, competitie al carei trofeu ne dorim sa ajunga in Stefan cel Mare!
Hai, Dinamo!





Interviu realizat: Andreea Georgiana Cocian

Comentarii