Post Top Ad


Incununarea tuturor eforturilor va fi o arenă nouă în Ștefan cel Mare

 

 
Stadionul lui Dinamo, pândit de industria imobiliară? Mircea Rusu ...

Peluza Cătălin-Hîldan a anunțat prin intermediul unui comunicat pe Facebook că unul dintre cele mai importante obiective ale programului DDB este construirea unui nou stadion.

Suporterii din programul DDB au semnat memorandumul cu Ionuț Negoiță și au exclusivitate de acum înainte în negocierile cu acesta pentru a prelua pachetul majoritar de acțiuni;
„Pe toată perioada negocierilor, conducerea clubului va fi supervizată de către reprezentanții suporterilor", au anunțat reprezentanții „Doar Dinamo București”, asociație tip socios, care deține 20,06% din acțiunile clubului

Chiar dacă au făcut un pas important în negocierile cu Negoiță pentru cumpărarea clubului, fanii lui Dinamo afirmă că în ultimele 3 săptămâni concentrarea lor s-a îndreptat către arena din Ștefan cel Mare.

„În realitate, activitatea echipei DDB în ultimele 3 săptămâni s-a concentrat pe problema stadionului. Începând de săptămâna viitoare vă vom prezenta detalii despre punctul în care ne aflăm. Vă putem spune că veștile sunt îmbucurătoare. 

Unul din argumentele cu care ne-am prezentat la discuții a fost implicarea suporterilor, care au cumpărat toate biletele la fiecare meci de acasă, deși s-a jucat fără spectatori. Se naște un fenomen ce nu poate fi oprit. O mișcare a suporterilor care atrage investitori și sponsori. Și încununarea tuturor eforturilor va fi o arenă nouă în Ștefan cel Mare”, este o parte din comunicatul fanilor lui Dinamo.
574 de mii de euro
e suma cu care programul DDB a ajutat-o/creditat-o pe Dinamo până acum
sursa: gsp.ro

Comentarii