Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


A murit Constantin Eftimescu. Ionuț Negoiță, Dusan Uhrin și Iuliu Mureșan, făcuți praf

 

„Dureros! Am fost la ambele partide de baraj. Nu mai fusesem de trei ani la vreun meci. Le vedeam la televizor. Soția îmi recomandă să mă uit la televizor, că dacă mă enervez, schimb canalul și nu mai am probleme cu inima. Acum am mers și la Cluj, și la București. 


Am fost mai mulți jucători din trecut și am simțit că prezența noastră poate ajuta cât de cât echipa, iar actualii «câini» să-și dea seama că e un moment delicat și să dea totul. Ne-am înșelat total! N-au putut...", spune Orac.

Care nu-l iartă pe Dusan Uhrin pentru modul în care a pregătit jocurile: „N-am înțeles nimic! Mai ales modul de abordare de la Cluj. În mod normal, ca antrenor și jucător trebuie să ai o strategie. Orice antrenor juca la rezultat în deplasare, cu o posesie prelungită sau să-i prinzi pe contraatac. Acolo s-a jucat numai cu mingi lungi, degajate de la portar sau fundașii centrali și noi aveam un singur atacant, pe Irobiso. A fost o retrogradare rușinoasă!".


Costel Orac e sigur: „Numirea lui Mureșan? O greșeală"

Cine sunt principalii vinovați? Costel are răspunsul la întrebare: 

„Eu am mai spus că debarcarea lui Mircea Rednic a fost o imensă greșeală. Le-au oferit jucătorilor doar o scuză pentru că Mircea îi pusese la muncă ca să-i transforme din punct de vedere fizic. 

După mine, a fost și vina lui Uhrin pentru retrogradare! Asta e părerea mea. Mai mult, lucrurile au început să meargă din ce în ce mai prost din momentul în care Negoiță a preluat clubul. De acolo a început declinul lui Dinamo. Eu așa văd lucrurile. Dacă nu ar fi fost probleme mari la nivel de conducere, nici jucătorii n-ar fi abordat jocurile așa cum le-au abordat".

„Chiar dacă a avut experiența de la Cluj, după mine a fost o greșeală. Mai ales că am înțeles că între domnul Mureșan și Rednic au existat animozități mai vechi. Nu cred că trebuia să fie o problemă asupra colaborării, mai ales în situația în care se afla echipa. Cert este că s-au adunat cam toate!", potrivit GSP Doliu la Dinamo! Constantin Eftimescu a murit!

​Constantin Eftimescu, fost portar și conducător al clubului Dinamo, a murit sâmbătă la vârsta de 70 de ani, a anunțat clubul din „Ștefan cel Mare”.

„Nea Bigi”, așa cum era cunoscut de suflarea dinamovistă, era de mai mult timp internat în spital. După o lungă suferință, decesul s-a produs azi dimineață, 18 iunie, în jurul orei 4:00.

A câștigat șapte trofee la Dinamo: titlul de campion al României (1973, 1977, 1982, 1983, 1984), Cupa României (1982, 1984). A participat la cea mai importantă performanță a echipei roș-albe în cupele europene, semifinalele Cupei Campionilor Europeni în 1984.


„Mulțumim, Nea Bigi!

Comentarii