Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Tamaş şi Ţucudean la Dinamo?!


Tamaş şi Ţucudean la Dinamo! EXCLUSIV ”E foarte aproape să semneze!” Lovitură de teatru în Liga 1


Reporterul şi comentatorul Telekom Sport, Ovidiu Ionescu a anunţat în exclusivitate la Sport Center că Dinamo este aproape de două transferuri de excepţie.


Gabriel Tamaş şi George Ţucudean ar putea fi marile lovituri ale celor de la Dinamo.

Jurnalistul Ovidiu Ionescu a dezvăluit la Telekom Sport că Dinamo negociază deja cu Gabi Tamaş: ”Tamaş e aproape să semneze cu Dinamo, iar echipa îl vrea şi pe Ţucudean”, a mărturisit comentatorul Telekom Sport.

Gabi Tamaş şi-a reziliat contractul cu Astra Giurgiu la finalul lunii precedente. El a mai evoluat la Dinamo în 2002-2003, 2005 şi 2008-2009. George Ţucudean (29 de ani, atacant) s-a despărţit de CFR Cluj. Jucătorului i-a expirat pe 30 iunie contracul cu formaţia antrenată de Dan Petrescu. ”Ţucu” are 24 de goluri pentru Dinamo în 94 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul clubului din Ştefan cel Mare.




Comentarii