Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Povestea unui fost dinamovist care a devenit șofer de camion în Spania


Soccer - European Under16 Championship - Group A - Belgium v Romania : News Photo




Cătălin Rață (36 de ani) s-a lăsat de fotbal și a luat drumul Spaniei, acolo unde muncește ca șofer de camion.

Puțină lume știe că Rață a evoluat pentru Dinamo, și a prins chiar și un meci în sezonul 2001-2002, când echipa din ”Ștefan cel Mare” a cucerit titlul de campioană.

Din cauza accidentărilor grave, Rață, care a fost dorit și de englezii de la Hunddersfield la vârsta de 16 ani, a pus punct carierei de fotbalist la 26 de ani.

Cătălin Rață: ”Eu eram liderul la naționalele de juniori”
"M-am născut talent și am murit speranță. Dacă nu am avut mai mult noroc, ce să fac. Eu eram liderul la naționalele de juniori, unde mai erau Pulhac, Surdu, care au și ajuns în naționala mare.
Am și participat la Campionatul acela european, de juniori, de la începutul anilor 2000 unde am fost în grupă cu Spania, Belgia și Germania.

În primul meci ne-au bătut ibericii, țin minte și acum că au dat gol Iniesta și Fernando Torres. Ce amintiri. Ei au ajuns mari de tot, noi... Asta este viața”, a spus Rață, potrivit Ziare.com.

Cătălin Rață, stabilit la Santander: ”Sunt cu soția, cu copilul”
"Am spus stop fotbalului și am început o viață nouă, aici în Spania, la Santander, unde sunt și părinții mei de foarte mulți ani. E foarte bine pentru mine. Sunt cu soția, cu copilul", a mai spus Rață.

Înainte de a pune punct carierei de fotbalist, Rață a mai avut o scurtă experiență la o echipă din ligile inferioare germane.



sursa: digisport.ro



Comentarii