Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Planul de marketing pus la cale de Dinamo

 



Igor, ce reprezintă pentru tine această retrogradare cu Dinamo? 

- A fost un mare și uriaș ghinion. Din păcate, s-a întâmplat, iar noi nu mai avem cum schimba cursul istoriei.


- Tu ce faci până la urmă, pleci sau rămâi? 

- Eu am avut contract doar până în această vară. Pot spune că sunt deschis oricăror discuții, însă depinde de modul în care Dinamo își va rezolva situația financiară. Sincer, îmi place Dinamo, n-am venit pentru bani. 

Oricum, nici nu erau mulți, mă refer la contractul meu, plus că am și întârzieri la salariu. Eu aș vrea să o ajut pe Dinamo în continuare, chiar și în divizia secundă. Liga 2 nu e cine știe ce, echipa se poate întoarce în primul eșalon dacă are un plan precis, organizare.

Igor Jovanovic: „Totul e pe bani, trebuie să trăiesc și eu”

- Depinde de ce, mai exact, să continui? 

- Dacă pot plăti, dacă se organizează. Am de luat bani, trei salarii, chiar vreau suma aia! Aștept! În primul rând, să încasez acele restanțe. După aceea, vorbim. 33 de ani este pentru mine doar un număr, vârsta mea, dar încă pot juca la orice echipă din Liga 1, dacă sunt fit. Eu am grijă de mine, trebuie să 

am și șansă, să nu sufăr vreo accidentare. Pentru mine, Dinamo este o aventură deosebită., potrivit GSP Nu mă atrage să merg nici acum la o echipă mică sau mediocră, de aceea spun că ar fi o aventură deosebită să joc în continuare pentru Dinamo chiar și în Liga 2, pentru a contribui la promovare. 

Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo: „Domnul Șerdean ne-a transmis că vrea să ajute echipa să renască. Din păcate, nu are resursele financiare necesare pentru a face asta. I-am avertizat pe toți acționarii că, dacă nu-și fac datoria, există căi legale prin care pot fi înlocuiți”.

Sunt mulți dinamoviști care ar putera ajuta clubul să supraviețuieasă fără niciun fel de probleme. Ba chiar să acceadă la performanță! Toată lumea trebuie să vină să strângă rândurile. Suporterii sunt indispensabili acestei echipe! 

Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo, despre legăturile cu CS Dinamo: „Am simțit că suporterii noștri și-ar fi dorit o colaborare cu CS Dinamo. Pentru a evita situații care s-au mai întâmplat în fotbalul de la noi, ar fi bine ca întreg palmaresul să ajungă sub tutela CS Dinamo pentru a exista o continuitate, potrivit GSP 

Planul de marketing pus la cale de Dinamo



Comentarii