Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad


Planul de marketing pus la cale de Dinamo

 Igor, ce reprezintă pentru tine această retrogradare cu Dinamo? 

- A fost un mare și uriaș ghinion. Din păcate, s-a întâmplat, iar noi nu mai avem cum schimba cursul istoriei.


- Tu ce faci până la urmă, pleci sau rămâi? 

- Eu am avut contract doar până în această vară. Pot spune că sunt deschis oricăror discuții, însă depinde de modul în care Dinamo își va rezolva situația financiară. Sincer, îmi place Dinamo, n-am venit pentru bani. 

Oricum, nici nu erau mulți, mă refer la contractul meu, plus că am și întârzieri la salariu. Eu aș vrea să o ajut pe Dinamo în continuare, chiar și în divizia secundă. Liga 2 nu e cine știe ce, echipa se poate întoarce în primul eșalon dacă are un plan precis, organizare.

Igor Jovanovic: „Totul e pe bani, trebuie să trăiesc și eu”

- Depinde de ce, mai exact, să continui? 

- Dacă pot plăti, dacă se organizează. Am de luat bani, trei salarii, chiar vreau suma aia! Aștept! În primul rând, să încasez acele restanțe. După aceea, vorbim. 33 de ani este pentru mine doar un număr, vârsta mea, dar încă pot juca la orice echipă din Liga 1, dacă sunt fit. Eu am grijă de mine, trebuie să 

am și șansă, să nu sufăr vreo accidentare. Pentru mine, Dinamo este o aventură deosebită., potrivit GSP Nu mă atrage să merg nici acum la o echipă mică sau mediocră, de aceea spun că ar fi o aventură deosebită să joc în continuare pentru Dinamo chiar și în Liga 2, pentru a contribui la promovare. 

Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo: „Domnul Șerdean ne-a transmis că vrea să ajute echipa să renască. Din păcate, nu are resursele financiare necesare pentru a face asta. I-am avertizat pe toți acționarii că, dacă nu-și fac datoria, există căi legale prin care pot fi înlocuiți”.

Sunt mulți dinamoviști care ar putera ajuta clubul să supraviețuieasă fără niciun fel de probleme. Ba chiar să acceadă la performanță! Toată lumea trebuie să vină să strângă rândurile. Suporterii sunt indispensabili acestei echipe! 

Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo, despre legăturile cu CS Dinamo: „Am simțit că suporterii noștri și-ar fi dorit o colaborare cu CS Dinamo. Pentru a evita situații care s-au mai întâmplat în fotbalul de la noi, ar fi bine ca întreg palmaresul să ajungă sub tutela CS Dinamo pentru a exista o continuitate, potrivit GSP 

Planul de marketing pus la cale de DinamoComentarii