Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Nu exclude să o preia pe Dinamo București. Lovitură de teatru cu emblema lui Dinamo. Ce siglă ar putea folosi clubul în Liga 2

 În urmă cu aproape două luni, oficialii lui Dinamo au primit o înştiinţare de la Nicolae Badea că nu mai voie să utilizeze denumirea FC Dinamo, dar nici celebra emblemă cu cei doi câini.

Drept urmare, conducerea clubului a pornit un proces de rebranding. Numele echipei este acum SC Dinamo 1948 şi emblema urmează să fie şi ea schimbată.

Dar situaţia s-ar putea schimba din nou. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, susţine că a avut două discuţii cu Nicolae Badea, prin care fostul acţionar ar putea ceda din nou sigla, pe o perioadă nedeterminată.

Zăvăleanu susţine că va avea un răspuns definitiv în săptămâna care urmează.

 ”Pe culori nu poate avea nimeni monopol. Pentru siglă am primit interdicţia de a o folosi comercial. Acum, suntem gata să dăm drumul la vânzarea de produse Dinamo, atât online, cât şi în Mall Veranda.

Am avut două discuţii cu domnul Badea şi există posibilitatea de a ne ceda sigla pe o perioadă nedeterminată, cu drept de folosinţă gratuită. Săptămâna viitoare vedem dacă se concretizează această înţelegere.

Dacă nu se va realiza, vom merge înainte cu rebranding şi vom vinde produsele cu noua siglă”, a declarat Răzvan Zăvăleanu după o întâlnire cu reprezentanţii DDB.


Viorel Moldovan nu exclude să o preia pe Dinamo București în viitorul apropiat, dar spune că așteaptă întâi ca lucrurile să se așeze în Șos. Ștefan cel Mare.

Viorel Moldovan a jucat pentru Dinamo București între 1993 și 1995 și spune că acest lucru l-a ajutat să ajungă la echipa națională. Fostul golgeter vrea să îi întoarcă „serviciul” clubului care tocmai a retrogradat în Liga 2, dar spune că nu este dispus să preia o echipă aflată într-o situație plină de necunoscute.

„Acolo e încă confuzie, trebuie să se aşeze lucrurile. Am spus-o că nu m-aş duce doar de dragul de a 

pleca de acasă. Dacă mă duc, trebuie să găsesc acea motivaţie, acel entuziam. Să pot să dau totul unde mă duc.


La Dinamo sunt alţii mai dinamovişti decât mine, eu am jucat 2 ani şi respect enorm acest club care mi-a dat posibilitatea să debutez la naţională pentru că dacă eram la Bistriţa, nu ajungeam la naţională”, a declarat Viorel Moldovan pentru Orange Sport.

Să fiu ironic sau….? Să o dăm aşa: Dinamo nu a retrogradat anul ăsta, Dinamo a retrogat de vreo 2 ani, 

anul ăsta doar a încununat cu succes aceasta retrogradare. Nimic nu e întâmplător în viaţă, toate au un rost în viață. Ce s-a întâmplat la Dinamo m-a dezamăgit şi pe mine, ca fost jucător cu trecut dinamovist, a spus Viorel Moldovan.

Comentarii