Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Primii jucători aduşi la echipă după retrogradare: “Cu ei vom avea un mare avantaj!”

 





Ștefan nu a jucat nici măcar un minut la prima echipă, într-un meci oficial. Sezonul trecut, a fost doar rezervă neutilizată în toate competițiile. S-a afirmat la câteva partide la Dinamo II, în Liga 3, deși, și acolo, lucrurile au mers foarte prost. În sezonul 2020-2021 a fost împrumutat la Farul Constanța, în Liga 2.

Un tânăr fără posibilități financiare pentru a locui în București, Fara trăiește zi de zi, alături de câțiva tineri de perspectivă din Academia clubului, în cantonamentul vechi de la Săftica, potrivit GSP 

„Nu vrea să păcălească, muncește, își dorește. Alții sunt duși de val, el e copil bun. Este un băiat serios, vorbește în poartă tot timpul, iese pe centrări, are reflexe bune. Ca om este de nota 10, un caracter pe care te poți baza, nu se dă la o parte. Joacă și accidentat”, a mai povestit fostul său antrenor de la juniori, Mihai Dobre.

Mişcări de trupe la Dinamo! Primii jucători aduşi la echipă după retrogradare: “Cu ei vom avea un mare avantaj”

Reunirea echipei va avea loc pe data de 20 iunie sub comanda lui Gheorghe Mihali, antrenorul echipei U-19 a celor de la Dinamo, semifinalistă în Liga Elitelor în acest an.

“Eu mă voi ocupa de echipă până când va veni un antrenor. Reunirea va fi pe data de 20 iunie, însă până atunci mai sunt destul de multe lucruri de rezolvat. Încă nu ştiu care vor fi jucătorii pe care mă pot baza.

Cu siguranţă vor veni la echipă jucători de la U-19, născuţi în 2002, 2003, 2004. Sunt copii talentaţi şi cu ei vom avea un mare avantaj pentru a avea jucători buni pentru posturile de «under»”, a explicat Mihali.

“Nu mai este atât de mult timp pentru că deocamdată doar domnul Zăvăleanu se ocupă de club. De dimineața până seara încearcă să rezolve câteva probleme. Trebuie să vină un nou președinte la Dinamo.

Și, din câte am auzit, trebuie să fie o Adunare Generală a Acționarilor, să se pună de acord. Apoi, președintele să numească un antrenor. Nu avem cum să așteptăm și, indiferent de situație, pregătirea trebuie să înceapă.

Abia după ce se vor face acești pași va putea fi definitivat lotul. Mai sunt multe de făcut și concurența este acerbă”, a explicat Mihali potrivit Fanatik 


Comentarii