Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Primii jucători aduşi la echipă după retrogradare: “Cu ei vom avea un mare avantaj!”

 

Ștefan nu a jucat nici măcar un minut la prima echipă, într-un meci oficial. Sezonul trecut, a fost doar rezervă neutilizată în toate competițiile. S-a afirmat la câteva partide la Dinamo II, în Liga 3, deși, și acolo, lucrurile au mers foarte prost. În sezonul 2020-2021 a fost împrumutat la Farul Constanța, în Liga 2.

Un tânăr fără posibilități financiare pentru a locui în București, Fara trăiește zi de zi, alături de câțiva tineri de perspectivă din Academia clubului, în cantonamentul vechi de la Săftica, potrivit GSP 

„Nu vrea să păcălească, muncește, își dorește. Alții sunt duși de val, el e copil bun. Este un băiat serios, vorbește în poartă tot timpul, iese pe centrări, are reflexe bune. Ca om este de nota 10, un caracter pe care te poți baza, nu se dă la o parte. Joacă și accidentat”, a mai povestit fostul său antrenor de la juniori, Mihai Dobre.

Mişcări de trupe la Dinamo! Primii jucători aduşi la echipă după retrogradare: “Cu ei vom avea un mare avantaj”

Reunirea echipei va avea loc pe data de 20 iunie sub comanda lui Gheorghe Mihali, antrenorul echipei U-19 a celor de la Dinamo, semifinalistă în Liga Elitelor în acest an.

“Eu mă voi ocupa de echipă până când va veni un antrenor. Reunirea va fi pe data de 20 iunie, însă până atunci mai sunt destul de multe lucruri de rezolvat. Încă nu ştiu care vor fi jucătorii pe care mă pot baza.

Cu siguranţă vor veni la echipă jucători de la U-19, născuţi în 2002, 2003, 2004. Sunt copii talentaţi şi cu ei vom avea un mare avantaj pentru a avea jucători buni pentru posturile de «under»”, a explicat Mihali.

“Nu mai este atât de mult timp pentru că deocamdată doar domnul Zăvăleanu se ocupă de club. De dimineața până seara încearcă să rezolve câteva probleme. Trebuie să vină un nou președinte la Dinamo.

Și, din câte am auzit, trebuie să fie o Adunare Generală a Acționarilor, să se pună de acord. Apoi, președintele să numească un antrenor. Nu avem cum să așteptăm și, indiferent de situație, pregătirea trebuie să înceapă.

Abia după ce se vor face acești pași va putea fi definitivat lotul. Mai sunt multe de făcut și concurența este acerbă”, a explicat Mihali potrivit Fanatik 


Comentarii