Ultima Postare

Fosta legendă a lui Dinamo, Giani Kiriță, critică feroce: Ce spune despre actualii câini înainte de duelul cu FCSB?

  Giani Kiriță, fostul sportiv al formației Dinamo, exprimă nemulțumirea față de starea actuală a echipei sale anterioare. Giani Kiriță critica aspru jucătorii actuali ai lui Dinamo înaintea derby-ului cu FCSB: „Lipsa de spirit! Noi abordam meciurile ca niște câini turbulenți.” Înaintea confruntării dintre Dinamo și FCSB, programată în etapa a 17-a a Superligii, Giani Kiriță aduce acuzații serioase clubului din Ștefan cel Mare. Dinamovistul afirmă că jucătorii actuali și-au pierdut total determinarea în luptă. Giani Kiriță rememorează perioada când era pe teren pentru Dinamo și dezvăluie că el și colegii săi abordau derby-urile cu echipa lui Gigi Becali cu mult mai multă motivație, comparându-se cu câini turbulenți în adevăratul sens al expresiei. „Meciul pleacă de la 50-50. Nu există ca FCSB să fie favorită. Jocul ne va arăta dacă va fi dezechilibrat. Eu vreau să cred că pauza asta le-a adus altă mentalitate față de ce au avut până acum. O victorie contra FCSB-ului ar fi de moral, ar

Post Top Ad


Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

 

Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec”

Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare.


„Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm.


Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta.

Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik.

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „

Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze Dinamo: i-a pus pe tavă totul lui Nicolae Badea pentru 2,4 milioane de euro!

Reprezentantul administratorului judiciar, Răzvan Zăvăleanu, i-a oferit lui Nicolae Badea posibilitatea să preia Dinamo în această vară. Suma pe care omul de afaceri ar trebui să o plătească pentru a decide totul la club este de 2,4 milioane de euro!

Eu nu am orgolii când este vorba despre Dinamo. Ceea ce îmi doresc cel mai mult este ca Dinamo să se salveze. Dacă domnul Badea vine mâine și vrea să preia Dinamo, eu aș fi cel mai fericit!” – Răzvan Zăvăleanu, potrivit FANATIK

Nicolae Badea nu a dat încă un răspuns la oferta lui Zăvăleanu, dar se gândește dacă locul în Liga 2 merită atâția bani!

Omul de afaceri nu a dat niciun răspuns până acum la solicitarea lui Zăvăleanu.

Dacă vine un investitor și pune banii pe masă pentru a prelua clubul, doar DDB-ul va trebui să fie de acord. Pentru că e singura entitate care a adus bani în timpul procedurii de insolvență. Și este deschisă această posibilitate” – Răzvan Zăvăleanu


Comentarii