Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

 





Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec”

Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare.


„Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm.


Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta.

Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik.

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „

Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze Dinamo: i-a pus pe tavă totul lui Nicolae Badea pentru 2,4 milioane de euro!

Reprezentantul administratorului judiciar, Răzvan Zăvăleanu, i-a oferit lui Nicolae Badea posibilitatea să preia Dinamo în această vară. Suma pe care omul de afaceri ar trebui să o plătească pentru a decide totul la club este de 2,4 milioane de euro!

Eu nu am orgolii când este vorba despre Dinamo. Ceea ce îmi doresc cel mai mult este ca Dinamo să se salveze. Dacă domnul Badea vine mâine și vrea să preia Dinamo, eu aș fi cel mai fericit!” – Răzvan Zăvăleanu, potrivit FANATIK

Nicolae Badea nu a dat încă un răspuns la oferta lui Zăvăleanu, dar se gândește dacă locul în Liga 2 merită atâția bani!

Omul de afaceri nu a dat niciun răspuns până acum la solicitarea lui Zăvăleanu.

Dacă vine un investitor și pune banii pe masă pentru a prelua clubul, doar DDB-ul va trebui să fie de acord. Pentru că e singura entitate care a adus bani în timpul procedurii de insolvență. Și este deschisă această posibilitate” – Răzvan Zăvăleanu


Comentarii