Ultima Postare

Antrenorul lui Dinamo primește o veste extraordinară, suporterii radiază de fericire!

   Foto: Profimedia În etapa a 29-a din Superligă, Poli Iași și Dinamo au încheiat la egalitate, scor 0-0. Andrei Nicolescu,  administratorul special al echipei „câinilor”, consideră că atacanții Astrit Selmani (26 de ani) și Hakim  Abdallah (26 de ani) ar fi trebuit să profite mai bine de oportunitățile pe care le-au avut în meciul de la Copou. Abdallah și Selmani au ratat câteva ocazii importante în repriza secundă a confruntării cu Poli Iași,  amândoi fiind în situații de unu la unu cu portarul Ailenei. Conform lui Andrei Nicolescu, un plus de inspirație ar fi putut conduce la obținerea unei victorii pe deplin meritate. „Rămânem cu jocul bun și cu faptul că putem să avem continuitate cu acest joc bun. Din păcate, nu am reușit să o băgăm în poartă. Presiunea există și va mai fi. Alegerile n-au fost extraordinare la finalizare, m-am uitat și la Selmani, și la Abdallah. Mă refer la deciziile lor de a juca într-un fel sau altul mingea. Selmani mai are nevoie de timp

Post Top Ad


Dinamo și-a proclamat Independența!

 "Trebuie să acceptăm statutul de pierzători la Dinamo și să mergem la alte echipe și să demonstrăm că a fost doar o întâmplare. Pentru noi, jucătorii, a fost ceva șocant să retrogradăm în Liga 2. Nici acum nu pot să realizez!


Clar se putea evita retrogradarea! Au fost foarte multe greșeli, și colegii mei au declarat. Poate că dacă rămânea Flavius Stoican ne salvam, dar nu aveam o certitudine. E adevărat, era o atmosferă diferită față de cum a fost cu Dusan.


În sezonul trecut, eram un grup omogen și ne-am salvat eroic de la retrogradare. Acum se schimba echipa la fiecare etapă, nu se găsea un prim “11”. Unul juca fundaș dreapta, apoi fundaș stânga. Eu nu jucam nici la antrenamente.


Uhrin e singurul antrenor care m-a pus să joc mijlocaș central ofensiv. Nu știu cum a văzut asta la mine. Am dat și un gol foarte frumos. Bine că n-am continuat, că poate ieșeam golgheter (n.r. - râde). Atacant am jucat doar la juniori. Cum să pot juca număr 8 sau număr 10? Eu cred că jucam din cauza regulii U21, mă băga să acopăr acest post.


În barajul cu "U", cred că am fost prea siguri pe noi. În retur, am fost concentrați să scoatem maximum. Dar nu ne-am așteptat la acest eșec", a spus Ricardo Grigore, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.


CS Dinamo a promovat în Liga a 3-a. După ce în prima jumătate a lunii iunie „câinii” Ministerului de Interne au devenit campioni în Capitală și au cucerit și Cupa României, faza municipală, sâmbătă, aceștia au făcut următorul pas;

„În 4 ani, ar trebui să avem echipă în Divizia A”

 Dănuț Lupu, team-manager la CS Dinamo, și Marin Dragnea, angajat în funcția de scouter al clubului, au vorbit despre obiectivele echipei în viitor.

Dacă ar fi după mine, în 4 ani de zile ar trebui să avem echipă în Divizia A la CS Dinamo. Este o perioadă lungă, se pot întâmpla multe. Totuși, cu cât o să urc mai sus, o să am nevoie de cât mai mulți oameni lângă proiect!”, a declarat Dănuț Lupu pentru Playsport.ro.

În Liga a 3-a vrem să aducem jucători crescuți în Academia CS Dinamo. Dacă putem promova la Liga a 2-a, e foarte bine. Să vedem ce se întâmplă și cu regulamentele. Eu n-am văzut vreun regulament la UEFA care să nu permită cluburilor departamentale să promoveze, poate mă înșel eu, rămâne de văzut.”,

Ok, nu-ți dă voie legea să dai salarii și prime de joc de la Primărie, dar poți să le dai din sponsorizări, televiziune, publicitate. Primăriile sau Ministerele pot să facă terenuri, să aibă grijă de grupele de copii și juniori. Eu cred că sunt departamente în consiliile județene, de exemplu, care pot susține sportul de masă. Nu suntem încă la nivelul celor de la FC Barcelona sau Bayern Munchen să plătească suporterii, pe modelul socios, salariile sau anumite aspecte din cadrul unui club. Asta e realitatea.”, a spus Marin Dragnea pentru Playsport.ro.

Ionuț Popa, președinte CS Dinamo: „Ne propunem să promovăm până în liga în care legislația actuală ne permite!”

Ne propunem să promovam până în liga în care legislația actuală ne permite. După, intervin mai mulți factori: discuțiile pe care le vom avea cu domnul Zăvăleanu și, din punctul meu de vedere, dacă vom identifica un grup sau o nouă asociere pentru a face pasul pentru îndeplinirea criteriilor pentru Liga 1.”

Dacă actuala echipă de fotbal (n.r. – SC Dinamo 1948) își va continua activitatea, noi nu vom merge mai sus de Liga a 2-a. Totuși, sunt de părere că cea mai bună soluție este Clubul Sportiv Dinamo în asociere cu niște oameni care pot face cinste sportului românesc, alături de suporteri. O asociere curată, fără datorii sau alte interese în spate.”

Comentarii