Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Dinamo și-a proclamat Independența!

 "Trebuie să acceptăm statutul de pierzători la Dinamo și să mergem la alte echipe și să demonstrăm că a fost doar o întâmplare. Pentru noi, jucătorii, a fost ceva șocant să retrogradăm în Liga 2. Nici acum nu pot să realizez!


Clar se putea evita retrogradarea! Au fost foarte multe greșeli, și colegii mei au declarat. Poate că dacă rămânea Flavius Stoican ne salvam, dar nu aveam o certitudine. E adevărat, era o atmosferă diferită față de cum a fost cu Dusan.


În sezonul trecut, eram un grup omogen și ne-am salvat eroic de la retrogradare. Acum se schimba echipa la fiecare etapă, nu se găsea un prim “11”. Unul juca fundaș dreapta, apoi fundaș stânga. Eu nu jucam nici la antrenamente.


Uhrin e singurul antrenor care m-a pus să joc mijlocaș central ofensiv. Nu știu cum a văzut asta la mine. Am dat și un gol foarte frumos. Bine că n-am continuat, că poate ieșeam golgheter (n.r. - râde). Atacant am jucat doar la juniori. Cum să pot juca număr 8 sau număr 10? Eu cred că jucam din cauza regulii U21, mă băga să acopăr acest post.


În barajul cu "U", cred că am fost prea siguri pe noi. În retur, am fost concentrați să scoatem maximum. Dar nu ne-am așteptat la acest eșec", a spus Ricardo Grigore, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.


CS Dinamo a promovat în Liga a 3-a. După ce în prima jumătate a lunii iunie „câinii” Ministerului de Interne au devenit campioni în Capitală și au cucerit și Cupa României, faza municipală, sâmbătă, aceștia au făcut următorul pas;

„În 4 ani, ar trebui să avem echipă în Divizia A”

 Dănuț Lupu, team-manager la CS Dinamo, și Marin Dragnea, angajat în funcția de scouter al clubului, au vorbit despre obiectivele echipei în viitor.

Dacă ar fi după mine, în 4 ani de zile ar trebui să avem echipă în Divizia A la CS Dinamo. Este o perioadă lungă, se pot întâmpla multe. Totuși, cu cât o să urc mai sus, o să am nevoie de cât mai mulți oameni lângă proiect!”, a declarat Dănuț Lupu pentru Playsport.ro.

În Liga a 3-a vrem să aducem jucători crescuți în Academia CS Dinamo. Dacă putem promova la Liga a 2-a, e foarte bine. Să vedem ce se întâmplă și cu regulamentele. Eu n-am văzut vreun regulament la UEFA care să nu permită cluburilor departamentale să promoveze, poate mă înșel eu, rămâne de văzut.”,

Ok, nu-ți dă voie legea să dai salarii și prime de joc de la Primărie, dar poți să le dai din sponsorizări, televiziune, publicitate. Primăriile sau Ministerele pot să facă terenuri, să aibă grijă de grupele de copii și juniori. Eu cred că sunt departamente în consiliile județene, de exemplu, care pot susține sportul de masă. Nu suntem încă la nivelul celor de la FC Barcelona sau Bayern Munchen să plătească suporterii, pe modelul socios, salariile sau anumite aspecte din cadrul unui club. Asta e realitatea.”, a spus Marin Dragnea pentru Playsport.ro.

Ionuț Popa, președinte CS Dinamo: „Ne propunem să promovăm până în liga în care legislația actuală ne permite!”

Ne propunem să promovam până în liga în care legislația actuală ne permite. După, intervin mai mulți factori: discuțiile pe care le vom avea cu domnul Zăvăleanu și, din punctul meu de vedere, dacă vom identifica un grup sau o nouă asociere pentru a face pasul pentru îndeplinirea criteriilor pentru Liga 1.”

Dacă actuala echipă de fotbal (n.r. – SC Dinamo 1948) își va continua activitatea, noi nu vom merge mai sus de Liga a 2-a. Totuși, sunt de părere că cea mai bună soluție este Clubul Sportiv Dinamo în asociere cu niște oameni care pot face cinste sportului românesc, alături de suporteri. O asociere curată, fără datorii sau alte interese în spate.”

Comentarii