Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Mircea Rednic aruncă bomba! Ofertat să revină la Dinamo

 
"Am simţit că suporterii noştri şi-ar fi dorit o colaborare!"


"Dincolo de iniţiativele incredibil de frumoase ale celor din DDB, noi ne dorim să transmitem un mesaj puternic dinamoviştilor cu bani. Dacă această retrogradare nu a însemnnat un mesaj puternic de conştientizare, atunci acţiunea noastră de astăzi asta îşi propune. Vrem să transmitem un mesaj. Sunt mulţi dinamovişti care ar putea ajuta clubul să supravieţuiească fără niciun fel de probleme. 


Ba chiar să acceadă la performanţă! Toată lumea trebuie să strângă rândurile. Suporterii sunt indispensabili acestei echipe! Fără sprijinul constant al suporterilor, Dinamo n-ar fi fost azi nici măcar aici. Sper că cei care au ieşit din program să revină. Domnul Şerdean ne-a transmis că vrea să ajute echipa să renască. Din păcate, nu are resursele financiare necesare pentru a face asta.  I-am avertizat pe toţi acţionarii că, dacă nu-şi fac datoria, există căi legale prin care pot fi înlocuiţi. Am simţit că suporterii noştri şi-ar fi dorit o colaborare cu CS Dinamo. Pentru a evita situaţii care s-au mai întâmplat în fotbalul de la noi, ar fi bine ca întreg palmaresul să ajungă sub tutela CS Dinamo pentru a exista o continuitate. 

Momentan, sunt diferenţe de opinie şi trebuie să avem şi cu cine discuta. În acest moment, nu văd o colaborare cu CS Dinamo, poate doar pe partea de juniori. Din păcate, ne vom opri în acest punct pentru moment. Poate discuţia va fi reluată când vom reuşi să curăţăm Dinamo 1948 de datorii", a declarat Zăvăleanu, într-o conferinţă de presă.Unde vom juca în sezonul următor? Prima variantă ar fi Colentina. Vom vorbi zilele viitoare cu proprietarul stadionului pentru a vedea dacă putem realiza acest lucru. Încercăm să menţinem echipa în Bucureşti, dar vom vedea care sunt toate variantele. Ar trebui să avem un antrenor până la reunirea echipei, pe 20 iunie. Vor veni mai mulţi jucători în probe. Avem jucători care vor să rămână. De exemplu, Moura, Buleică. Sunt şi cei de la U19, unii dintre ei au şi jucat la prima echipă.

A fost o interdicţie la transferuri, bine, nu că n-ar exista şi acum. Ca urmare a lotului adus de domnul Rednic, tragem ponoase. Am primit o nouă interdicţie la transferuri, a 5-a cred, din cauza lui Gluhakovic. Am avut banii pentru a plăti, deci probabil azi sau mâine se va ridica această interdicţie. 

Am căzut la o înţelegere cu Steliano Filip. Vom desface astăzi contractul dacă şi clubul la care pleacă va fi de acord cu pretenţiile noastre, care nu sunt foarte împovărătoare. Eu cred că vor fi de acord.

Domnul Badea a spus că nu are o problemă să cedeze folosinţa cu titlul gratuit pe perioadă nedeterminată cu sigla respectivă, noi avem şi cealaltă variantă. Dacă se vor concretiza discuţiile cu  domnul Badea, vom discuta şi cu suporterii şi vom vedea dacă vom merge pe linia <câinilor> sau dacă o să implementăm noua siglă. Dinamo are nevoie de bani, dar mai degrabă are nevoie de un preşedinte care să se ocupe de o mulţime de lucruri, precum numirea antrenorului şi altele. În momentul de faţă, 

domnul Iuliu Mureşan nu a mai încasat salariul de luni bune şi, da, are drept de semnătură până la numirea noului administrator special", a precizat Zăvăleanu potrivit orangesport.ro


Mircea Rednic, ofertat să revină la Dinamo

„Și acum mi-au propus reprezentanții a 17-18 județe din țară să revin la Dinamo. Dacă vin, nu bag un leu! Cum să vin eu să bag bani ca să îi dau salarii lui Filip? Le-am spus în ce condiții vin. 

Cei din DDB m-au rugat, oamenii care cotizează, nu cei de la București, care conduc. DDB nu a fost niciodată unit. Le-am zis că vin la antrenor, dar nu plătesc toate prostiile pe care le-au făcut Contra, Mureșan. Să îl plătesc și pe domnul strateg?”, a spus Mircea Rednic, la „Digi Sport Special”.

Rednic a vorbit despre ofertele pe care le are în acest moment: „Eu am

Comentarii