Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo așteaptă bani de la o nou promovată

 

Dinamo va încasa o sumă modică din transferul portarului Plamen Iliev (30 de ani) la Hermannstadt.

„Câinii” au ajuns să se bucure și la 10.000 de euro! 

Dinamo ia 10.000 de euro pentru Plamen Iliev

„La ce sărăcie e și pe la Hermannstadt și la ce probleme sunt acolo, nu se știe când vom încasa suma. Și-așa, cum vin așa se duc banii, ce mare lucru poți face cu 10.000 de euro?!”, au declarat oficialii dinamoviști pentru GSP.

30.000 de euroeste suma estimativă pe care roș-albii o vor încasa din drepturile TV la Liga 2

Dinamo nu mai joacă în „Groapă”, dar nici nu pleacă din București

In liga secundă, dinamoviștii nu vor mai putea folosi stadionul Dinamo, din cauza construcției arenei noi, iar Răzvan Zăvăleanu a venit cu propunerile pentru viitoare arenă ce va găzdui meciurile clubului alb-roșu.

În cursul zilei de 3 iunie, peste 50 de membri ai DDB, care au reprezentat grupurile din toată țara și diaspora, au luat parte la o ședință alături de Răzvan Zăvăleanu.


Printre altele s-a discutat si despre stadionul pe care Dinamo va evolua în partidele de acasă. Administratorul judiciar caută o variantă de stadion în București, arenele din afara capitalei fiind puse pe plan secund.

„Pe BNR (în Cotroceni) sau în Colentina. Variantele Giurgiu sau Voluntari sunt secundare”, spune Răzvan Zăvăleanu, potrivit comunicatului postat de către DDB.

Comentarii