Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo așteaptă bani de la o nou promovată

 





Dinamo va încasa o sumă modică din transferul portarului Plamen Iliev (30 de ani) la Hermannstadt.

„Câinii” au ajuns să se bucure și la 10.000 de euro! 

Dinamo ia 10.000 de euro pentru Plamen Iliev

„La ce sărăcie e și pe la Hermannstadt și la ce probleme sunt acolo, nu se știe când vom încasa suma. Și-așa, cum vin așa se duc banii, ce mare lucru poți face cu 10.000 de euro?!”, au declarat oficialii dinamoviști pentru GSP.

30.000 de euroeste suma estimativă pe care roș-albii o vor încasa din drepturile TV la Liga 2

Dinamo nu mai joacă în „Groapă”, dar nici nu pleacă din București

In liga secundă, dinamoviștii nu vor mai putea folosi stadionul Dinamo, din cauza construcției arenei noi, iar Răzvan Zăvăleanu a venit cu propunerile pentru viitoare arenă ce va găzdui meciurile clubului alb-roșu.

În cursul zilei de 3 iunie, peste 50 de membri ai DDB, care au reprezentat grupurile din toată țara și diaspora, au luat parte la o ședință alături de Răzvan Zăvăleanu.


Printre altele s-a discutat si despre stadionul pe care Dinamo va evolua în partidele de acasă. Administratorul judiciar caută o variantă de stadion în București, arenele din afara capitalei fiind puse pe plan secund.

„Pe BNR (în Cotroceni) sau în Colentina. Variantele Giurgiu sau Voluntari sunt secundare”, spune Răzvan Zăvăleanu, potrivit comunicatului postat de către DDB.

Comentarii