Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


Dinamo așteaptă bani de la o nou promovată

 

Dinamo va încasa o sumă modică din transferul portarului Plamen Iliev (30 de ani) la Hermannstadt.

„Câinii” au ajuns să se bucure și la 10.000 de euro! 

Dinamo ia 10.000 de euro pentru Plamen Iliev

„La ce sărăcie e și pe la Hermannstadt și la ce probleme sunt acolo, nu se știe când vom încasa suma. Și-așa, cum vin așa se duc banii, ce mare lucru poți face cu 10.000 de euro?!”, au declarat oficialii dinamoviști pentru GSP.

30.000 de euroeste suma estimativă pe care roș-albii o vor încasa din drepturile TV la Liga 2

Dinamo nu mai joacă în „Groapă”, dar nici nu pleacă din București

In liga secundă, dinamoviștii nu vor mai putea folosi stadionul Dinamo, din cauza construcției arenei noi, iar Răzvan Zăvăleanu a venit cu propunerile pentru viitoare arenă ce va găzdui meciurile clubului alb-roșu.

În cursul zilei de 3 iunie, peste 50 de membri ai DDB, care au reprezentat grupurile din toată țara și diaspora, au luat parte la o ședință alături de Răzvan Zăvăleanu.


Printre altele s-a discutat si despre stadionul pe care Dinamo va evolua în partidele de acasă. Administratorul judiciar caută o variantă de stadion în București, arenele din afara capitalei fiind puse pe plan secund.

„Pe BNR (în Cotroceni) sau în Colentina. Variantele Giurgiu sau Voluntari sunt secundare”, spune Răzvan Zăvăleanu, potrivit comunicatului postat de către DDB.

Comentarii