Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


DDB a dat startul alegerilor! Vezi condițiile

 

Alegerile pentru președinția DDB au început de vineri, 16 iunie, dată de la care se acceptă, până pe 31 iulie, depunerea dosarelor de candidatură.


„(1) Este eligibilă pentru a candida la funcția de Preşedinte persoana care:


a) are vârsta de 18 ani împliniţi la data de 31 iulie 2022;

b) are calitatea de membru al programului DOAR DINAMO BUCUREŞTI de cel puţin 1 an la data ultimei zi de depunere a dosarului de candidatură (31 iulie 2022);


c) nu are antecedente penale;


d) este aptă din punct de vedere medical să-şi exercite funcţia;

e) prezintă propriul proiect de conducere și administrare al Programului DOAR DINAMO BUCUREŞTI denumit în continuare «Programul» cu obiective specifice, măsurabile, abordabile, relevante și ]ncadrate într-un interval de timp şi un curriculum vitae pe care le anexează la dosarul de candidatură.

(2) Îndeplinirea condiţiilor prevazute la art. 2(1) lit a) , c) şi d) se realizează prin depunerea la dosarul de candidatură a unei copii de pe actul de identitate, respectiv în original a cazierului judiciar (în termen de valabilitate) şi a unei adeverinţe medicale, emisă de un medic de medicina muncii.

(3) Candidatul este obligat să prezinte o lista cu 50 de susținători, dintre membrii programului DOAR DINAMO BUCURESTI. În lista va fi specificat numele, numărul cardului și contactul persoanei.

(4) Verificarea condiţiilor de eligibilitate ale candidaţilor se va realiza de către o comisie desemnată prin hotărâre de către Asociaţia Peluza Cătălin Hîldan – Dinamo (…)

Fiecare candidat care întruneşte toate condiţiile de eligibilitate va desfăşura campania electorală în perioada 1-13 August 2022, inclusiv, prezentându-şi proiectul prevăzut de art. 2 al. 1 lit e) către membrii Programului (…)”, se arată în comunicatul remis de conducerea Asociației Peluza Cătălin Hîldan.Comentarii