Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






DDB a dat startul alegerilor! Vezi condițiile

 





Alegerile pentru președinția DDB au început de vineri, 16 iunie, dată de la care se acceptă, până pe 31 iulie, depunerea dosarelor de candidatură.


„(1) Este eligibilă pentru a candida la funcția de Preşedinte persoana care:


a) are vârsta de 18 ani împliniţi la data de 31 iulie 2022;

b) are calitatea de membru al programului DOAR DINAMO BUCUREŞTI de cel puţin 1 an la data ultimei zi de depunere a dosarului de candidatură (31 iulie 2022);


c) nu are antecedente penale;


d) este aptă din punct de vedere medical să-şi exercite funcţia;

e) prezintă propriul proiect de conducere și administrare al Programului DOAR DINAMO BUCUREŞTI denumit în continuare «Programul» cu obiective specifice, măsurabile, abordabile, relevante și ]ncadrate într-un interval de timp şi un curriculum vitae pe care le anexează la dosarul de candidatură.

(2) Îndeplinirea condiţiilor prevazute la art. 2(1) lit a) , c) şi d) se realizează prin depunerea la dosarul de candidatură a unei copii de pe actul de identitate, respectiv în original a cazierului judiciar (în termen de valabilitate) şi a unei adeverinţe medicale, emisă de un medic de medicina muncii.

(3) Candidatul este obligat să prezinte o lista cu 50 de susținători, dintre membrii programului DOAR DINAMO BUCURESTI. În lista va fi specificat numele, numărul cardului și contactul persoanei.

(4) Verificarea condiţiilor de eligibilitate ale candidaţilor se va realiza de către o comisie desemnată prin hotărâre de către Asociaţia Peluza Cătălin Hîldan – Dinamo (…)

Fiecare candidat care întruneşte toate condiţiile de eligibilitate va desfăşura campania electorală în perioada 1-13 August 2022, inclusiv, prezentându-şi proiectul prevăzut de art. 2 al. 1 lit e) către membrii Programului (…)”, se arată în comunicatul remis de conducerea Asociației Peluza Cătălin Hîldan.



Comentarii