Ultima Postare

Fosta legendă a lui Dinamo, Giani Kiriță, critică feroce: Ce spune despre actualii câini înainte de duelul cu FCSB?

  Giani Kiriță, fostul sportiv al formației Dinamo, exprimă nemulțumirea față de starea actuală a echipei sale anterioare. Giani Kiriță critica aspru jucătorii actuali ai lui Dinamo înaintea derby-ului cu FCSB: „Lipsa de spirit! Noi abordam meciurile ca niște câini turbulenți.” Înaintea confruntării dintre Dinamo și FCSB, programată în etapa a 17-a a Superligii, Giani Kiriță aduce acuzații serioase clubului din Ștefan cel Mare. Dinamovistul afirmă că jucătorii actuali și-au pierdut total determinarea în luptă. Giani Kiriță rememorează perioada când era pe teren pentru Dinamo și dezvăluie că el și colegii săi abordau derby-urile cu echipa lui Gigi Becali cu mult mai multă motivație, comparându-se cu câini turbulenți în adevăratul sens al expresiei. „Meciul pleacă de la 50-50. Nu există ca FCSB să fie favorită. Jocul ne va arăta dacă va fi dezechilibrat. Eu vreau să cred că pauza asta le-a adus altă mentalitate față de ce au avut până acum. O victorie contra FCSB-ului ar fi de moral, ar

Post Top Ad


DDB a dat startul alegerilor! Vezi condițiile

 

Alegerile pentru președinția DDB au început de vineri, 16 iunie, dată de la care se acceptă, până pe 31 iulie, depunerea dosarelor de candidatură.


„(1) Este eligibilă pentru a candida la funcția de Preşedinte persoana care:


a) are vârsta de 18 ani împliniţi la data de 31 iulie 2022;

b) are calitatea de membru al programului DOAR DINAMO BUCUREŞTI de cel puţin 1 an la data ultimei zi de depunere a dosarului de candidatură (31 iulie 2022);


c) nu are antecedente penale;


d) este aptă din punct de vedere medical să-şi exercite funcţia;

e) prezintă propriul proiect de conducere și administrare al Programului DOAR DINAMO BUCUREŞTI denumit în continuare «Programul» cu obiective specifice, măsurabile, abordabile, relevante și ]ncadrate într-un interval de timp şi un curriculum vitae pe care le anexează la dosarul de candidatură.

(2) Îndeplinirea condiţiilor prevazute la art. 2(1) lit a) , c) şi d) se realizează prin depunerea la dosarul de candidatură a unei copii de pe actul de identitate, respectiv în original a cazierului judiciar (în termen de valabilitate) şi a unei adeverinţe medicale, emisă de un medic de medicina muncii.

(3) Candidatul este obligat să prezinte o lista cu 50 de susținători, dintre membrii programului DOAR DINAMO BUCURESTI. În lista va fi specificat numele, numărul cardului și contactul persoanei.

(4) Verificarea condiţiilor de eligibilitate ale candidaţilor se va realiza de către o comisie desemnată prin hotărâre de către Asociaţia Peluza Cătălin Hîldan – Dinamo (…)

Fiecare candidat care întruneşte toate condiţiile de eligibilitate va desfăşura campania electorală în perioada 1-13 August 2022, inclusiv, prezentându-şi proiectul prevăzut de art. 2 al. 1 lit e) către membrii Programului (…)”, se arată în comunicatul remis de conducerea Asociației Peluza Cătălin Hîldan.Comentarii