Ultima Postare

Avertizare: Dinamo lovită de o absență importantă la Sibiu pe ultima sută de metri

  Foto: Sport Pictures Dinamo se confruntă cu o absență importantă în debutul play-out-ului. Eddy Gnahore lipsește din lotul  echipei pentru partida de la Sibiu, unde „Câinii” au ajuns vineri seara. Motivul? O răceală puternică  care l-a împiedicat pe francez să facă deplasarea. Se pare că Gnahore este printre fotbaliștii afectați de  virusul care a afectat vestiarul echipei după meciul cu UTA, după cum se menționează pe Prosport.ro   Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat dificultatea pe care o reprezintă această absență, menționând și faptul că Dennis Politic nu este nici el în condiții de joc. Gnahore a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, reușind să înscrie un gol în acest interval. Au fost ceva probleme cu răceli, unii au avut un virus, febră, au fost probleme de sănătate, o să vedem  ce jucători vor fi pregătiți. Nu am analizat programul altor echipe, trebuie să ne adaptăm, suntem pe antepenultimul loc, o să dăm totul, indiferent unde jucăm”, Zeljko Kopic – antrenor Dina

Post Top Ad






S-a întors la București și vrea să contribuie la promovarea lui Dinamo

 



un grup de fotbaliști din Ștefan cel Mare, în frunte cu Mirko Ivanovski, au acuzat sosirea cehului în „Groapă”. Acesta era blamat pentru că nu a avut atitudinea potrivită în situația respectivă și nu a arătat vreun moment că ar putea salva corabia.

Dinu Gheorghe a demontat zvonurile legate de antrenorul ceh. Acesta consideră că Uhrin nu poate fi acuzat pentru situația în care a ajuns Dinamo, mai ales de către anumiți jucători, care au evoluat foarte puțin în Ștefan cel Mare.

-

„Am văzut jucători care au jucat la Dinamo trei meciuri, șase dușuri și vin acum și dau vina pe antrenor că au retrogradat. Nu e de vină Uhrin că nu ați fost voi în stare să marcați două goluri. E păcat, Dinamo se clatină din toate punctele de vedere în acest moment. Dinamo ar avea nevoie de Mircea Rednic fără niciun fel de discuție. Dacă Rednic nu pleca, Dinamo nu retrograda, am mai spus-o”, a spus Dinu Gheorghe la ProSport Live.

Primul jucător care și-a afirmat atașamentul pentru Dinamo, anunțând încă din zilele de după „apocalipsa retrogradării" că este dispus să continue în alb-roșu, este Gabriel Moura, fundașul lateral de 34 de ani.


Apărătorul se întoarce astăzi în România, după ce a devenit tătic pentru a doua oară în această lună, apoi își va relua programul de antrenamente la Săftica. Brazilianul a oferit una dintre puținele vești pozitive din ultima vreme. 

S-a înțeles cu conducerea roș-albilor să continue încă un sezon, în Liga 2, în „haită", a rămas fidel ideii de a contribui la redresarea echipei. Moura și-a lăsat soția și cei doi copii pentru a reveni la pregătirile conduse, momentan, de Gică Mihali.

„M-am înțeles cu Dinamo să continuu. Pentru moment, totul este OK. Am lămurit, zic eu, situația cu conducerea clubului și mergem mai departe", a declarat Gabriel pentru GSP.ro în această dimineață.

Comentarii