Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionuț Lupescu îl amenință pe Nicolae Badea, după ce fostul acționar l-a atacat

 




Ionuț Lupescu a reacționat și a dat de înțeles că încearcă să îi respecte vârsta lui Nicolae Badea, dar nu s-a ferit să acuze că acesta ar mai avea ceva de împărțit cu Elias Bucurică, liderul galeriei Dinamoviste.

Ionuț Lupescu îl amenință pe Nicolae Badea, după ce fostul acționar de la Dinamo l-a atacat

Ionuț Lupescu a dezvăluit că, totuși, Nicolae Badea l-a contactat recent și i-a transmis că are dreptate cu declarațiile pe care le-a oferit în legătură cu situația de la Dinamo.

„Ce pot să zic? Acum două săptămâni, Nicolae Badea m-a sunat și mi-a zis că am dreptate cu tot ce am spus. Acum, a ieșit și m-a atacat. Are o vârstă și mi-e rușine să spun anumite lucruri… Dacă aș spune 

tot ce știu, l-aș distruge. Prefer să îl las în pace. Probabil, însă, că mai are niște interese cu Elias și de aceea a dat acel interviu despre mine. Nu mai vreau să vorbesc despre Badea sau despre Dinamo”, a declarat Ionuț Lupescu potrivit ProSport.

”Nu am ce să spun. Mi-e rușine de vârsta unora. Acum două săptămâni, m-a sunat să îmi spună că în decembrie am avut dreptate, iar acum apare cu altceva. Nu mai vreau să intru în detalii pentru că Dinamo este unde este. Vorbim degeaba.

Din 2001, de când am plecat, nu am avut nicio ofertă să revin la Dinamo. Din acest punct de vedere, nu are niciun rost să mai discutăm. Sper ca Dinamo să se refacă pentru a juca în Liga 2, dar, din ce văd, merge spre faliment.

Sunt anumite datorii de plătit, sunt multe lucruri. E greu să strângi bani într-o lună sau două. Răzvan Zăvăleanu este cel mai în măsură să vadă, dar eu sper să nu fie așa.

Nu cred că a avut un interes să retrogradeze Dinamo, ci pur și simplu nu se pricepe să conducă un club. Nimeni nu cred că își dorește să retrogradeze un club ca Dinamo. În 2001, erau conducători, noi eram 

pe teren. Ei trebuiau să asigure condiții, să facă rost de bani pentru jucători, noi am câștigat trofee”, a declarat Ionuț Lupescu la emisiunea Digi Sport Special.

Comentarii