Ultima Postare

Fosta legendă a lui Dinamo, Giani Kiriță, critică feroce: Ce spune despre actualii câini înainte de duelul cu FCSB?

  Giani Kiriță, fostul sportiv al formației Dinamo, exprimă nemulțumirea față de starea actuală a echipei sale anterioare. Giani Kiriță critica aspru jucătorii actuali ai lui Dinamo înaintea derby-ului cu FCSB: „Lipsa de spirit! Noi abordam meciurile ca niște câini turbulenți.” Înaintea confruntării dintre Dinamo și FCSB, programată în etapa a 17-a a Superligii, Giani Kiriță aduce acuzații serioase clubului din Ștefan cel Mare. Dinamovistul afirmă că jucătorii actuali și-au pierdut total determinarea în luptă. Giani Kiriță rememorează perioada când era pe teren pentru Dinamo și dezvăluie că el și colegii săi abordau derby-urile cu echipa lui Gigi Becali cu mult mai multă motivație, comparându-se cu câini turbulenți în adevăratul sens al expresiei. „Meciul pleacă de la 50-50. Nu există ca FCSB să fie favorită. Jocul ne va arăta dacă va fi dezechilibrat. Eu vreau să cred că pauza asta le-a adus altă mentalitate față de ce au avut până acum. O victorie contra FCSB-ului ar fi de moral, ar

Post Top Ad


Încă un jucător de la Dinamo alege să continue în Ștefan cel Mare. Ce șanse există ca Dinamo să aibă un nou investitor

Fundașul central Răzvan Patriche va continua la Dinamo și în sezonul viitor din Liga 2. Răzvan Patriche va mai continua încă un an la Dinamo, chiar dacă a ajuns la a treia retrogradare din carieră, după cele cu Sportul Studențesc și Academica Clinceni, unde a evaluat în prima parte a campionatului trecut.

La Dinamo vor mai continua și Marius Tomozei, Alin Buleică, Mihai Eșanu sau Geani Creațu, la care se vor adăuga și jucători de la echipa a doua și juniori.

Alături de jucătorii din Liga 1 care vor continua, Dinamo se va mai baza și pe Ioan Borcea, Costin Amzar, Antonio Bordușanu, Ștefan Fara, Claudiu Stan sau Cătălin Măgureanu, dar și pe alți jucători de la echipa a doua și de la juniori, potrivit Fanatik 

Răzvan Zăvăleanu, răspuns dur pentru Mircea Rednic: „I-am spus că nu e nevoie să aducă bani la Dinamo! Trebuia să își facă treaba de antrenor”

Mircea Rednic a vorbit despre o posibilă revenire la Dinamo, însă Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit la Digi Sport că nu a avut nicio discuție în acest sens: „Nu știu nimic. În ce calitate l-au chemat? De antrenor sau investitor? Eu sunt domnul strateg? E vorba de calitatea de antrenor. Nu am idee despre o astfel de discuție. Acum aud de la dumneavoastră”.

Din punctul meu de vedere și din poziția noastră, noi nu punem antrenor. Președintele va avea libertatea să aleagă cu cine va lucra. Treaba antrenorului nu e să vină cu bani.

Încă de la prima întâlnire i-am spus domnului Rednic că trebuie să își facă treaba de antrenor. Nu vorbim de necesitate, ci de hobby. Nu sunt pentru amestecarea lucrurilor. Antrenorii trebuie să antreneze și jucătorii să joace.

Filip nu ar trebui demonizat. Avea un salariu care nu e fezabil pentru Liga 2. Rămâne de văzut cum se va concretiza. 

Întâmplător chiar am adus smochine din Dubai, dar le-am adus jucătorilor. Drumurile mele nu le poate cenzura nici domnul Rednic nici altcineva. Realitatea dureroasă e că atâția oameni au trecut pe la Dinamo și s-au gândit doar cum să ia. În momentul în care primești un teren să construiești o bază, mi se pare chiar…

Domnul Badea nu a avut nici cel mai mic amestec. Îl bănuiește chiar degeaba și nu are de ce să îl blameze. Chiar i-a susținut poziția. Pentru mine acești mari fotbaliști au însemnat ceva și încerc să rămân cu acea imagine idilică și nu-mi place să intru în astfel de discuții. Răul principal la Dinamo vine de la dinamoviști. Sunt interese meschine și nu înțeleg că echipa poate dispărea.

Nu i-am cerut bani lui să mă duc în Dubai. Mai am de un bilet de avion. Sunt doar răutăți aruncate. Noi am adus bani ca să susținem activitatea. O astfel de poveste e foarte deplasată. Să vină să prezinte dovadă. M-am dus pe banii mei sute de kilometri la multe întâlniri și nu am cheltuit niciun ban al lui Dinamo”.

Dacă a stabilit niște meciuri amicale despre care aflam în ziua respectivă. Nu se poate așa ceva la un club în insolvență.

Am discutat cu Răducioiu acum 2 zile. A rămas că se mai gândește puțin cu privire la ceea ce își dorește să facă. Ne vom auzi zilele următoare. Evident că o asemenea legendă ar fi bine să rămână lângă Dinamo”.

Pentru Liga 2 avem venituri prognozate la 1,3 milioane de euro. Mă gândesc că atunci echipa va avea performanță va atrage și mai mulți bani din publicitate și din alte surse. Am plătit salariile angajaților și mai sunt restanțe.

Facem eforturi să găsim soluții pentru jucători. E o singură situație în care societatea domnului Badea ar putea prelua palmaresul lui Dinamo, e dacă societatea intra în faliment”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru sursa citată, potrivit Fanatik 

 

Comentarii