Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Alături de Filip, alţi patru jucători de bază pleacă de la Dinamo. Răzvan Zăvăleanu a spus ce buget are nevoie Dinamo pentru a face față în Liga 2

 
Răzvan Zăvăleanu a spus ce buget are nevoie Dinamo pentru a face față în Liga 2

”Estimăm un buget în valoare de 2,4 milioane de euro pentru a face față în Liga 2”, a spus Zăvăleanu, în cadrul unei conferințe de presă. 


Legat de datorii, oficialul ”câinilor” a precizat: ”Sunt niște datorii acumulate, in jur de 770.000 de euro.

Sunt doar niște obligații scadente pe care trebuie sa le achitam.

Cât despre cele de dinaintea deschiderii procedurii de insolventa le știți, ele sunt undeva la 8 milioane de euro”, a mai spus Zăvăleanu.

"Eu sper să rămânem în București, variantele le cunoașteți, sunt în București. Vrem ca suporterii să fie aproape de echipă.

Sunt anumite probleme (n.r. legate de Stadionul Cotroceni), dincolo de faptul că nu știu perspectiva BNR, departamente ale băncii au fost mutate în incinta stadionului și practic partea de vestiare nu mai există.


Prima noastră alegere ar fi Colentina, urmează să vorbim cu proprietarul să vedem dacă ni se permite accesul acolo", a explicat Zăvăleanu. 

Stadionul din Colentina, dorit și de Gică Mihali

”Pe mine m-a sunat domnul Zăvaleanu să îi trimit un program. I l-am făcut și i l-am trimis, pe 20 e reunirea. Nu știu ce se întâmplă, pentru că nu avem președinte, jucători puțini.

Sunt foarte puțini care au contract acum. Nu știu dacă îi putem ține pe cei din Liga 1, că au salarii mari. Dacă echipa era în Liga 1, nu se punea problema. Trebuie cineva cu mână de fier în Liga 2.

Din ce mi-a spus domnul Zăvăleanu, da (n.r. șansele lui Dinamo de a juca în Liga 1). E singurul care se zbate. Dinamo nu e club ușor.Mai ales cum stă situația. Important e să avem jucători. Ai timp să te mai reglezi. Eu zic că Dinamo atrage. Important e stadionul. Aș vrea să jucăm în Colentina, e un cartier de dinamoviști”, a declarat Gică Mihali, la Liga Digisport.


Irobiso şi Grădinaru nu rămân la echipă! Jonathan Rodriguez se întoarce la CFR Cluj, potrivit Fanatik 

Christian Irobiso şi Răzvan Grădinaru pleacă şi ei de la echipă, după ce au fost legitimaţi la începutul lunii februarie. Un alt nume important care nu va continua este Jonathan Rodriguez, împrumutat de la CFR Cluj.

Răzvan Zăvăleanu a vorbit în conferinţa de presă despre situaţia lui Jonathan Rodriguez, pe care şi-ar dori să îl păstreze. Singura variantă prin care mijlocaşul ar putea rămâne la echipă ar fi ca CFR Cluj să suporte în continuare o parte importantă a salariului, iar fotbalistul să fie de acord să rămână în Liga 2 la Dinamo.

Însă, CFR Cluj vrea să se despartă de Jonathan Rodriguez. În situaţia în care jucătorul ar rămâne liber de contract, Dinamo nu va putea să îi susţină salariul, astfel că sunt şanse minime ca Rodriguez să rămână la echipă.

După retrogradare, au mai plecat de la Dinamo: Gabriel Torje (Farul Constanţa), Vlad Morar (Farul Constanţa) şi Cosmin Matei (Sepsi Sf. Gheorghe). Legiunea franceză a părăsit şi ea corabia: Aloe, Pierret şi Azankpo încheindu-şi conturile cu clubul.

Comentarii