Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


Steliano Filip se plânge că Giani Kiriță l-a amenințat

 


„A fost mai pe bătaie, mai pe smardoială, a fost în direcția asta și am preferat să-mi văd de treabă. Când îți spune un om ‘lasă că o să ne întâlnim noi și o să vezi tu'”, a spus Steliano Filip, pentru digisport.ro.

Replica lui Giani Kiriță n-a întârziat să apară. Fostul mijlocaș al lui Dinamo a avut un discurs extrem de dur și i-a „recomandat” lui Filip să îl evite de acum încolo.

„Acest băiat eu cred că suferă de retard rău de tot, mă refer la retard fotbalistic. Uitați-vă la el și o să vedeți ce a putut să facă pe teren în acest campionat. E posibil să-i fi trimis și un mesaj pe Instagram, aici poate că are dreptate, dar ce smardoială visează el?

Păi, el e în stare să se pună cu mine? Oricum, după tot ce a spus acum, îl sfătuiesc să mă evite prin oraș. Nu-i doresc să mai dea ochii cu mine. Niciodată! A făcut o grămadă de nenorociri la Dinamo, iar eu văd 


că tot mai are tupeul să apară și să vorbească. Cu el în echipă și cu alții ca el, Dinamo a ajuns în B, asta este cel mai dureros”, a spus Giani Kiriță, pentru Prosport.

„Și când a fost mai bine, dacă a fost vreodată, tot am fost acuzat. Asta e situația, eu nu am vrut să apar. Am dezamăgit multă lume, le cer scuze suporterilor, legendelor lui Dinamo.

Este normal să fiu unul dintre capii listei, să spun așa, fiind și printre cei mai vechi din echipă. Așteptările erau mai mari în dreptul meu, îmi asum și nu prea am ce să comentez.”, a declarat Steliano Filip, pentru digisport.ro.


Filip a recunoscut că a primit un mesaj de amenințare din partea lui Giani Kirița:

„Eu îi respect pe toți, i-am respectat și nu am ce să le răspund. Nu am ce să-i răspund lui Giani, mai ales cu el nu am ce să vorbesc. El m-a înțepat mereu în ultima vreme, știu și de ce, nu este momentul să intru într-o discuție cu el. Atunci, dacă avea ceva să-mi spună, putea să-mi spună personal.

A fost mai pe bătaie, mai pe smardoială, a fost în direcția asta și am preferat să-mi văd de treabă. Când îți spune un om ‘lasă că o să ne întâlnim noi și o să vezi tu…'”, a mai spus Filip.

Comentarii

  1. Filip, Matei, Torje, Răuță și mulți alții jucători, Mureșan ca președinte, nu au fost decât niște măscărici, niște mercenari care au mimat fotbalul, care și au bătut joc de tot ce inseamna Dinamo, niște scursuri de jucători și de șefi care nu au nicio valoare în tot ce inseamna fotbal și din cauza cărora Dinamo a ajuns unde a ajuns....

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu