Ultima Postare

Antrenorul lui Dinamo primește o veste extraordinară, suporterii radiază de fericire!

   Foto: Profimedia În etapa a 29-a din Superligă, Poli Iași și Dinamo au încheiat la egalitate, scor 0-0. Andrei Nicolescu,  administratorul special al echipei „câinilor”, consideră că atacanții Astrit Selmani (26 de ani) și Hakim  Abdallah (26 de ani) ar fi trebuit să profite mai bine de oportunitățile pe care le-au avut în meciul de la Copou. Abdallah și Selmani au ratat câteva ocazii importante în repriza secundă a confruntării cu Poli Iași,  amândoi fiind în situații de unu la unu cu portarul Ailenei. Conform lui Andrei Nicolescu, un plus de inspirație ar fi putut conduce la obținerea unei victorii pe deplin meritate. „Rămânem cu jocul bun și cu faptul că putem să avem continuitate cu acest joc bun. Din păcate, nu am reușit să o băgăm în poartă. Presiunea există și va mai fi. Alegerile n-au fost extraordinare la finalizare, m-am uitat și la Selmani, și la Abdallah. Mă refer la deciziile lor de a juca într-un fel sau altul mingea. Selmani mai are nevoie de timp

Post Top Ad


Pe cine se bazează “câinii” Liga 2. Rednic nu ”l-a iertat” pe Zăvăleanu

 

Fanii-acționari din DDB vor să preia controlul total al clubului. Aceștia i-au făcut o ofertă de 1 euro noului acționar majoritar, Dorin Șerdean, care a preluat de la Pablo Cortacero 72% din acțiunile lui Dinamo. 

„Am fost mandatat să transmit, din partea DDB, o ofertă publică pentru acționarul majoritar al clubului, Dorin Șerdean. Oferta noastră este de 1 euro. 

Totodată, dacă face dovada faptului că a achitat o anumită sumă lui Cortacero pentru achiziționarea pachetului majoritar de acum, vom achita și acea sumă”, a anunțat reprezentantul Programului socios, Cătălin Alexandru, într-o conferință de presă, potrivit GSP 

Mircea Rednic, despre Răzvan Zăvăleanu: ”Tu nu ești în stare să întreții Săftica”

”Vreau să vorbesc și de domnul Zăvaleanu. Zicea că vrea să facă un centru la Adunații Copăceni. Tu nu ești în stare să întreții Săftica. Terenul arăta cum arăta și tu vorbești de un nou centru, vorbești despre finanțatori. A făcut vreo șase drumuri în Dubai și nu a venit nici măcar cu un kilogram de smochine sau curmale”, potrivit  Digi Sport


Ricardo Grigore a răbufnit în Fanatik: “Păi tu când vrei să iei bani pe un lucru nu îl faci, mă, cel mai frumos, nu îl dai cu parfum, nu îl îngrijeşti? 

Dacă ei voiau bani pe mine… păi tu când vrei să iei bani pe un lucru nu îl faci, mă, cel mai frumos, nu îl dai cu parfum, nu îl îngrijeşti? Metaforic vorbind… Dacă nu îl vrei, dă-i drumul să plece.

Eu mă antrenam cu echipa şi când venea fotbalul eu nu mai prindeam. Eram 27-28 de jucători şi eu eram lăsat în spatele porţii cu alţi 4-5. Doamne, Doamne, câte s-au întâmplat lunile astea.

Nu vreau să vorbesc, eu sunt prea diplomat şi nu o să câştigi un război pe terenul altora. Eu vorbesc o dată la an, alţii vorbesc zilnic. Din luna martie eu nu am mai prins antrenamentele”, a răbufnit Grigore potrivit Fanatik 

Buleică, Tomozei, Eşanu şi Creţu rămân la Dinamo şi în “B”! 

Printre jucătorii de la prima echipă care vor rămâne la Dinamo şi în următorul sezon se numără: Alin Buleică, Marius Tomozei, Mihai Eşanu sau Geani Creţu.

Comentarii