Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Pe cine se bazează “câinii” Liga 2. Rednic nu ”l-a iertat” pe Zăvăleanu

 

Fanii-acționari din DDB vor să preia controlul total al clubului. Aceștia i-au făcut o ofertă de 1 euro noului acționar majoritar, Dorin Șerdean, care a preluat de la Pablo Cortacero 72% din acțiunile lui Dinamo. 

„Am fost mandatat să transmit, din partea DDB, o ofertă publică pentru acționarul majoritar al clubului, Dorin Șerdean. Oferta noastră este de 1 euro. 

Totodată, dacă face dovada faptului că a achitat o anumită sumă lui Cortacero pentru achiziționarea pachetului majoritar de acum, vom achita și acea sumă”, a anunțat reprezentantul Programului socios, Cătălin Alexandru, într-o conferință de presă, potrivit GSP 

Mircea Rednic, despre Răzvan Zăvăleanu: ”Tu nu ești în stare să întreții Săftica”

”Vreau să vorbesc și de domnul Zăvaleanu. Zicea că vrea să facă un centru la Adunații Copăceni. Tu nu ești în stare să întreții Săftica. Terenul arăta cum arăta și tu vorbești de un nou centru, vorbești despre finanțatori. A făcut vreo șase drumuri în Dubai și nu a venit nici măcar cu un kilogram de smochine sau curmale”, potrivit  Digi Sport


Ricardo Grigore a răbufnit în Fanatik: “Păi tu când vrei să iei bani pe un lucru nu îl faci, mă, cel mai frumos, nu îl dai cu parfum, nu îl îngrijeşti? 

Dacă ei voiau bani pe mine… păi tu când vrei să iei bani pe un lucru nu îl faci, mă, cel mai frumos, nu îl dai cu parfum, nu îl îngrijeşti? Metaforic vorbind… Dacă nu îl vrei, dă-i drumul să plece.

Eu mă antrenam cu echipa şi când venea fotbalul eu nu mai prindeam. Eram 27-28 de jucători şi eu eram lăsat în spatele porţii cu alţi 4-5. Doamne, Doamne, câte s-au întâmplat lunile astea.

Nu vreau să vorbesc, eu sunt prea diplomat şi nu o să câştigi un război pe terenul altora. Eu vorbesc o dată la an, alţii vorbesc zilnic. Din luna martie eu nu am mai prins antrenamentele”, a răbufnit Grigore potrivit Fanatik 

Buleică, Tomozei, Eşanu şi Creţu rămân la Dinamo şi în “B”! 

Printre jucătorii de la prima echipă care vor rămâne la Dinamo şi în următorul sezon se numără: Alin Buleică, Marius Tomozei, Mihai Eşanu sau Geani Creţu.

Comentarii