Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Pe cine se bazează “câinii” Liga 2. Rednic nu ”l-a iertat” pe Zăvăleanu

 





Fanii-acționari din DDB vor să preia controlul total al clubului. Aceștia i-au făcut o ofertă de 1 euro noului acționar majoritar, Dorin Șerdean, care a preluat de la Pablo Cortacero 72% din acțiunile lui Dinamo. 

„Am fost mandatat să transmit, din partea DDB, o ofertă publică pentru acționarul majoritar al clubului, Dorin Șerdean. Oferta noastră este de 1 euro. 

Totodată, dacă face dovada faptului că a achitat o anumită sumă lui Cortacero pentru achiziționarea pachetului majoritar de acum, vom achita și acea sumă”, a anunțat reprezentantul Programului socios, Cătălin Alexandru, într-o conferință de presă, potrivit GSP 

Mircea Rednic, despre Răzvan Zăvăleanu: ”Tu nu ești în stare să întreții Săftica”

”Vreau să vorbesc și de domnul Zăvaleanu. Zicea că vrea să facă un centru la Adunații Copăceni. Tu nu ești în stare să întreții Săftica. Terenul arăta cum arăta și tu vorbești de un nou centru, vorbești despre finanțatori. A făcut vreo șase drumuri în Dubai și nu a venit nici măcar cu un kilogram de smochine sau curmale”, potrivit  Digi Sport


Ricardo Grigore a răbufnit în Fanatik: “Păi tu când vrei să iei bani pe un lucru nu îl faci, mă, cel mai frumos, nu îl dai cu parfum, nu îl îngrijeşti? 

Dacă ei voiau bani pe mine… păi tu când vrei să iei bani pe un lucru nu îl faci, mă, cel mai frumos, nu îl dai cu parfum, nu îl îngrijeşti? Metaforic vorbind… Dacă nu îl vrei, dă-i drumul să plece.

Eu mă antrenam cu echipa şi când venea fotbalul eu nu mai prindeam. Eram 27-28 de jucători şi eu eram lăsat în spatele porţii cu alţi 4-5. Doamne, Doamne, câte s-au întâmplat lunile astea.

Nu vreau să vorbesc, eu sunt prea diplomat şi nu o să câştigi un război pe terenul altora. Eu vorbesc o dată la an, alţii vorbesc zilnic. Din luna martie eu nu am mai prins antrenamentele”, a răbufnit Grigore potrivit Fanatik 

Buleică, Tomozei, Eşanu şi Creţu rămân la Dinamo şi în “B”! 

Printre jucătorii de la prima echipă care vor rămâne la Dinamo şi în următorul sezon se numără: Alin Buleică, Marius Tomozei, Mihai Eşanu sau Geani Creţu.

Comentarii