Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo s-a reunit azi: lotul prezent sub comanda lui Gică Mihali. Vezi lotul dinamovistilor

 
Azi, de la ora 11:00, trupul fostului fotbalist cu 7 trofee în alb-roșu a fost depus la tribuna oficială a stadionului din Ștefan cel Mare, pentru un ultim omagiu.

Mai mulți foști colegi, dar și colaboratori de la Dinamo au fost azi prezenți la Dinamo pentru a-și lua rămas bun de la Constantin Eftimescu.


Printre aceștia se numără Constantin Anghelache, Ionel Culina, Marius Bacria, Eugen Coliță, Sorin Colceag, Cristi Hîldan, Ionel Dănciulescu, Ștefan Demici, Costel Orac, Marian Ivan, Ionel Augustin, Florin Cheran, Emil Ursu, Daniel Ifodi, Dănuț Lupu, sau Marin Dragnea, potrivit GSP 

Ion Marin, îngrijorat de situația de la Dinamo: „E vai de măiculița noastră!”

„La Dinamo e vai de măiculița noastră! Domnul Zăvăleanu văd că se agită foarte mult și încearcă să strângă în jurul lui oameni cu bani mulți și care să fie dispuși să îi ofere și lui Dinamo ceva.

Va fi dificil pentru că am înțeles că se încearcă construirea unui lot care în acest sezon să îți permită să promovezi. Eu sunt puțin sceptic în privința asta, pentru că poți să faci un lot valoros numai dacă ai bani!.

Dacă nu va fi un lot foarte bun nu o să poată promova în acest. Am participat deja la niște discuții în cadrul acestei Comisii Tehnice și voi oferi ajutorul meu necondiționat, numai că eu mă aflu sub contract cu Federația Română de Fotbal. Să sperăm că vom reuși în primul rând să facem rost de bani. Fără bani vorbim vorbe! Complet degeaba! Dacă nu ai bani, nu o să ai nici jucători! Altfel, nu știu ce o să se întâmple.

Eu cred că Dorin Șerdean trebuie să colaboreze foarte bine cu Răzvan Zăvăleanu și să găsească cea mai bună soluție pentru funcția de președinte și apoi constituirea unui grup tehnic bun, care să îți poată da speranțe pentru sezonul viitor.

Ar trebui să fie foarte deschis și trebuie să vină cu ceva pentru că e acționarul majoritar. E foarte dificil de anticipat. Eu știu că deja încearcă, împreună cu domnul Zăvăleanu, să aducă la Dinamo niște oameni dispuși să ajute în situația asta. 

Toate contractele trebuie renegociate fiind în Liga 2. Eu cred că de departe cea mai bună soluție pentru Dinamo e să joace pe stadionul Colentina. Decât să se ducă la Giurgiu, la Voluntari, la Buzău sau nu știu unde!E o soluție excelentă și pentru suporteri, pentru că e un cartier de dinamoviști și suntem cu toții aproape. Chiar dacă are doar 4.000 de locuri, dacă joci cu stadionul plin la fiecare meci mai faci și niște.

Cei din DDB sunt băieți deștepți și au idei să aducă bani la echipă, dar nu sunt suficienți pentru a crea condițiile prielnice pentru a reveni în Liga 1 încă din primul an. Ei fac ceea ce pot și au făcut tot ce au putut până acum. Gică Mihali este o soluție pentru banca lui Dinamo și mai sunt și alți dinamoviști”, a declarat Ion Marin, potrivit Fanatik 


Ce jucători are la dispoziție Gică Mihali

Din lotul așteptat la reunire fac parte atât jucători care au evoluat sezonul trecut în Liga 2, dar și mai mulți tineri de la echipa secundă.

Portari: Mihai Eșanu, Ștefan Fără, Denis Oncescu

Fundași: Gabriel Moura, Deniz Giafer, Costin Amzăr, Răzvan Patriche, Alin Buleică, Marius Tomozei, Ricardo Grigore,, Alin Dudea, Marius Dragomir, David Țone, Marco Ehmann

Atacanți: Daniel Dinu, Cătălin Măgureanu, Mario Șutru, potrivit GSP 

Comentarii

  1. A reusit Dinamo sa scape intr-un final de nimen-drum de Filip,o nulitate in fotbal,si un zero ca om,sa dea domnu sa promovati din primul an

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu