Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Președintele CS Dinamo, anunț despre demolarea stadionului din „Groapă”

 





Nu se mai poate întâmpla nimic, lucrurile vor merge într-o direcție corectă (n.r licitația CNI). Sunt mulți timpi morți, în general apar contestații. Sportul are de suferit, pentru că stăm după alte interese. Dacă trecem peste aceste aspecte, putem să ne apucăm de demolare până la sfârșitul anului. Totul ține de acești timpi morți care întotdeauna au fost esențiali pentru a calcula durata.


Mai apar tot felul de nebuni care încurcă, blochează. Fiecare se gândește la interesul propriu, nu la Dinamo. Trebuie să așteptăm până la parcurgerea tuturor etapelor legale”, a declarat Ionuț Popa, în direct la PlaySport Live.

Lucrurile merg într-o direcție corectă. Acum, dacă reușim să eficientizăm și pașii, astfel încât să reducem timpii, pentru că sunt foarte mulți timpi morți. Eu cred că, întotdeauna, aceste probleme sunt reprezentate de contestații și de duelul operatorilor economici de a domina, fiecare, o anumite piață, cum ar fi de proiectare, de studii. Ei sunt concurenți și sportul are de suferit, pentru că stăm după alte interese. În concluzie, dacă reușim să trecem peste aceste aspecte, putem ca, până la sfârșitul anului, să ne apucăm de demolare. Totul ține de acești timpi morți care, întotdeauna, au fost esențiali, din acest motiv nu poți avea o imagine clară sau o predictibilitate… apar tot felul de nebuni, ca să spun în termeni adecvați de stadion, care încurcă. Nu pentru că ar avea ceva cu Dinamo, fiecare se gândește la interesul propriu, iar atunci trebuie să așteptăm până la parcurgerea tuturor etapelor legale. 

Ne propunem să promovăm până în liga pe care legislația actuală ne-o permite (n.r. liga secundă), iar în eventualitatea în care… aici intervin mai mulți factori: în primul rând sunt discuțiile pe care o să le avem cu domnul Zăvăleanu și, doi, din punctul meu de vedere, dacă o să identificăm un grup sau o nouă asociere pentru a face pasul pentru îndeplinirea criteriilor pentru Liga 1.

Cum este situația de la CSA Steaua unde, în momentul de față, este căutat un investitor, dacă nu, între timp, este schimbată Legea Sportului.

Nu aș vrea să ajungem în liga a doua, să concurăm, să participăm la competiție dacă nu avem soluție de promovare. În plus, dacă actuala echipă de fotbal (n.r. echipa administrată de SC Dinamo 1948 SA) își va continua activitatea, noi nu o să mergem în liga a doua. Nu știu ce decizie au luat, nu am mai discutat cu domnul Zăvăleanu de câteva zile. 

„Cea mai bună soluție pentru fotbal, la ora actuală, este Clubul Sportiv Dinamo București! Credem că e civilizat să identificăm o soluție legală, juridică, de asociere cu un privat care să preia 51% din acționariat pentru a duce mai departe spiritul dinamovist într-o formulă corectă” 

În legătură cu discuțiile purtate cu domnul Zăvăleanu. Dânsul a spus, în cadrul conferinței de presă la care a participat zilele trecute că, citez, cineva din cadrul CS prezintă o opoziție în legătură cu o eventuală colaborare între CS Dinamo și SC Dinamo 1948 SA

Nu există nicio opoziție! Este o opoziție față de o asociere cu o societate în prag de faliment, de acord, pentru că oamenii de afaceri și oamenii potenți care au stat alături de echipă au întrebat, în momentul în care s-a discutat o eventuală colaborare: Cu ce bani trebuie să venim? S-a spus o sumă și… ce primim? O garanție? Adică noi dădeam trei milioane de euro și, a doua zi, aveam de plătit alte câteva milioane și nu exista nici măcar garanția unei continuități. Ideea este simplă! Cea mai bună soluție pentru fotbal, la ora actuală, este Clubul Sportiv Dinamo București. Fără doar și poate! În asociere cu niște oameni care pot face cinste sportului românesc, alături de suporteri, cu o asociere corectă, fără datorii și fără alte interese în spate, potrivit PlaySport Live

Comentarii