Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


Discurs despre problemele de la Dinamo

 Dinu Gheorghe a comentat și despre faptul că șefii roș-albilor nu-l lasă pe Steliano Filip să plece gratis.


„În primul rând, nu știu dacă este corect juridic. Era o relație între Dinamo și clubul care îl cumpăra pe Filip. Este un lucru ilegal, dar mă rog, domnul Zăvăleanu e avocat. A făcut acum un board din vechii oameni ai lui Dinamo.


L-au pus pe săracu Gică Mihali și nu a avut cântar. Domnul Zăvăleanu, vă rog, cumpărați un cântar din cei șase la sută care vin din transferurile de jucători, donați un cântar, vă rog eu.

Cineva se agață foarte tare ca Dinamo să nu intre în faliment…Poate suporterii se gândesc să nu dispară clubul. Dacă se desființează va fi un război foarte mare…vor apărea fel de fel de societății cu numele Dinamo” a spus Dinu Gheorghe la ProSport Live.

Am văzut jucători care au jucat la Dinamo trei meciuri, șase dușuri și vin acum și dau vina pe antrenor că au retrogradat. Nu e de vină Uhrin că nu ați fost voi în stare să marcați două goluri. E păcat, Dinamo se clatină din toate punctele de vedere în acest moment – Dinu Gheorghe

Comentarii