Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Discurs despre problemele de la Dinamo

 Dinu Gheorghe a comentat și despre faptul că șefii roș-albilor nu-l lasă pe Steliano Filip să plece gratis.


„În primul rând, nu știu dacă este corect juridic. Era o relație între Dinamo și clubul care îl cumpăra pe Filip. Este un lucru ilegal, dar mă rog, domnul Zăvăleanu e avocat. A făcut acum un board din vechii oameni ai lui Dinamo.


L-au pus pe săracu Gică Mihali și nu a avut cântar. Domnul Zăvăleanu, vă rog, cumpărați un cântar din cei șase la sută care vin din transferurile de jucători, donați un cântar, vă rog eu.

Cineva se agață foarte tare ca Dinamo să nu intre în faliment…Poate suporterii se gândesc să nu dispară clubul. Dacă se desființează va fi un război foarte mare…vor apărea fel de fel de societății cu numele Dinamo” a spus Dinu Gheorghe la ProSport Live.

Am văzut jucători care au jucat la Dinamo trei meciuri, șase dușuri și vin acum și dau vina pe antrenor că au retrogradat. Nu e de vină Uhrin că nu ați fost voi în stare să marcați două goluri. E păcat, Dinamo se clatină din toate punctele de vedere în acest moment – Dinu Gheorghe

Comentarii