Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Discurs despre problemele de la Dinamo

 Dinu Gheorghe a comentat și despre faptul că șefii roș-albilor nu-l lasă pe Steliano Filip să plece gratis.


„În primul rând, nu știu dacă este corect juridic. Era o relație între Dinamo și clubul care îl cumpăra pe Filip. Este un lucru ilegal, dar mă rog, domnul Zăvăleanu e avocat. A făcut acum un board din vechii oameni ai lui Dinamo.


L-au pus pe săracu Gică Mihali și nu a avut cântar. Domnul Zăvăleanu, vă rog, cumpărați un cântar din cei șase la sută care vin din transferurile de jucători, donați un cântar, vă rog eu.

Cineva se agață foarte tare ca Dinamo să nu intre în faliment…Poate suporterii se gândesc să nu dispară clubul. Dacă se desființează va fi un război foarte mare…vor apărea fel de fel de societății cu numele Dinamo” a spus Dinu Gheorghe la ProSport Live.

Am văzut jucători care au jucat la Dinamo trei meciuri, șase dușuri și vin acum și dau vina pe antrenor că au retrogradat. Nu e de vină Uhrin că nu ați fost voi în stare să marcați două goluri. E păcat, Dinamo se clatină din toate punctele de vedere în acest moment – Dinu Gheorghe

Comentarii