Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ultima oră. Încă doi jucători de la Dinamo au șanse mari să continue în Liga 1

 
Dinamo a pierdut barajul cu Universitatea Cluj şi a retrogradat pentru prima dată în istoria clubului în Liga a II-a. În aceste condiţii, se anunţă o vară extrem de agitată pe piaţa transferurilor pentru echipa din Ştefan cel Mare.

Potrivit Eurosport, unul dintre fotbaliștii care ar putea pleca de la Dinamo la o echipă din primul eșalon este Mirko Ivanovski. Atacantul de 32 de ani este dorit la Petrolul, formație care a obținut în această vară promovarea în Liga 1.

Sportivul, care are o cotă de piață de 250.000 de euro, a jucat în Ștefan cel Mare de la începutul lunii 

septembrie, iar acum ar putea ajunge la Ploiești din postura de jucător liber de contract, înțelegerea sa cu Dinamo urmând a se încheia pe 30 iunie.

În plus, din informaţiile Orange Sport, unul dintre căpitanii echipei, Alexandru Răuţă, urmează să se 

despartă şi el de Dinamo. Mijlocaşul central de 29 de ani îşi încheie contractul la finalul lunii iulie şi n-are de gând să-l mai prelungească pentru a evolua în Liga a II-a.

Răuţă a avut evoluţii bune în sezonul recent încheiat şi a primit oferte din partea mai multor cluburi din Liga I, astfel că mijlocaşul va continua pe prima scenă a fotbalului românesc.

400 de mii de euro valorează Alexandru Răuţă, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Comentarii