Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ultima oră. Încă doi jucători de la Dinamo au șanse mari să continue în Liga 1

 




Dinamo a pierdut barajul cu Universitatea Cluj şi a retrogradat pentru prima dată în istoria clubului în Liga a II-a. În aceste condiţii, se anunţă o vară extrem de agitată pe piaţa transferurilor pentru echipa din Ştefan cel Mare.

Potrivit Eurosport, unul dintre fotbaliștii care ar putea pleca de la Dinamo la o echipă din primul eșalon este Mirko Ivanovski. Atacantul de 32 de ani este dorit la Petrolul, formație care a obținut în această vară promovarea în Liga 1.

Sportivul, care are o cotă de piață de 250.000 de euro, a jucat în Ștefan cel Mare de la începutul lunii 

septembrie, iar acum ar putea ajunge la Ploiești din postura de jucător liber de contract, înțelegerea sa cu Dinamo urmând a se încheia pe 30 iunie.

În plus, din informaţiile Orange Sport, unul dintre căpitanii echipei, Alexandru Răuţă, urmează să se 

despartă şi el de Dinamo. Mijlocaşul central de 29 de ani îşi încheie contractul la finalul lunii iulie şi n-are de gând să-l mai prelungească pentru a evolua în Liga a II-a.

Răuţă a avut evoluţii bune în sezonul recent încheiat şi a primit oferte din partea mai multor cluburi din Liga I, astfel că mijlocaşul va continua pe prima scenă a fotbalului românesc.

400 de mii de euro valorează Alexandru Răuţă, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Comentarii